Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Don-Bum niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 17:54
~~Wyborca PO napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wyborca PO napisał(a): Miało nie być takich pytań i już prawie się udało a tu nagle znowu są pytania no to coś się chyba nie udało.

Jak ty sobie w życiu poradzisz to ja nie wiem ? A nie daj Boże jakieś dzieci .Masakra.

Ale słuchaj magiku miały być takie czarowniku pytanie czy nie? No nie......a są? No są czarnokomiku.

Jak ty sobie w życiu poradzisz to ja nie wiem ? A nie daj Boże jakieś dzieci .Masakra
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Inny volks niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 18:02
~~Antyfolks napisał(a): Oddawać stare tvpinfo, nie będzie mnie niemiec mówił co JA Polak mam oglądać w Polsce, do Q nędzy

Masz Republike. Wysyłaj tam swoje rentki czy socjale i oglądaj. To wolny kraj.TVP to stacje wszystkich i tam nikt na nikogo szczuł już nie będzie. Poniał ty czy fersztejen ?
~~ugięty kark niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 18:04
Oglądali państwo Teleexpress PO nowemu??
nowy/stary prowadzący Orłoś w roli głównej a w tle lewackie klimaty , ale kwestia gustu
~~Wyborca PO niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 18:05
~~Don-Bum napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wyborca PO napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Wyborca PO napisał(a): Miało nie być takich pytań i już prawie się udało a tu nagle znowu są pytania no to coś się chyba nie udało.

Jak ty sobie w życiu poradzisz to ja nie wiem ? A nie daj Boże jakieś dzieci .Masakra.

Ale słuchaj magiku miały być takie czarowniku pytanie czy nie? No nie......a są? No są czarnokomiku.

Jak ty sobie w życiu poradzisz to ja nie wiem ? A nie daj Boże jakieś dzieci .Masakra

Ty komik?
~~Wyborca PO niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 18:10
~~ugięty kark napisał(a): Oglądali państwo Teleexpress PO nowemu??
nowy/stary prowadzący Orłoś w roli głównej a w tle lewackie klimaty , ale kwestia gustu

TVP kłamie, dlatego nie oglądam.
~~Czarnawa Czarnuszka niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 19:01
~~Wyborca PO napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ugięty kark napisał(a): Oglądali państwo Teleexpress PO nowemu??

TVP kłamie, dlatego nie oglądam.

To skąd mato.le wiesz że kłamie?
14240
M21W2
4 stycznia 2024r. o 19:11
PanM napisał(a): NSZZ " Niezdarność " przekształcona w AWS zrzuciła ratowanie stoczni w łapy rydzykowej fundacji.

Teraz bronisz tej Niezaradności , AWS TO KOALICJA OK . 60 PARTII Z PARTIĄ TUSKA , BUZKA , LEWANDOWSKIEGO która nazywała się UNIA WOLNOŚCI .
Wszystkie te partyjki i partia Tuska tak się kłóciły że zapomnieli że rządzą Polską , w wyborach w 2000 dostali kopa , Polacy woleli w ich miejsce powierzyć władzę postkomunistom na czele z pupilem Jaruzelskiego Millerem .

Część polityków AWS Krzaklewskiego i UW Tuska i Lewandowskiego postanowili zrobić " Przemków " w balona , Tusk z UW , komunista i TW Olechowski oraz działacz Solidarności Maciej Płażyński zmienili nazwę , AWS- UW na Platformę Obywatelską , przebiegły rudy lis Tusk pozbył się z PO Olechowskiego i Płażyńskiego został samodzielnym przywódcą PO .
Dziś ponownie mamy koalicję kilkunastu partyjek spadkobiercy AWS- UW ( PO ) , Trzecia Droga która jak kiedyś Nowoczesna miała być czymś nowym na scenie politycznej jest Nowoczesną bis , nawet założyciel Nowoczesnej Petru jest w ich szeregach .
Wszystkim na nosie pogrywa postkomunista Czarzasty , mówi im prosto w twarz , stanowiska dla Lewicy lub nowe wybory , bez postkomunistów Tusk miałby 220 posłów , rządy mniejszościowe niemal zawsze kończyły przyśpieszonymi wyborami .

Przemku nadal pisz źle o AWS - UW jednocześnie popieraj AWS- UW pod nowym szyldem Koalicja Obywatelska , Obywatelska kojarzy mi się z Milicją , coś w tym jest .

Dopisane 04.01.2024r. o godz. 19:11:

~~Przekrwiony Żywotnikowiec napisał(a): tak...to bardzo ciekawe że ci co to kiedyś obnosili na swoich sztandarach hasła o solidarności sprzedali jej ideały by własne dupy tuczyć na majątku narodowym a dobro obywateli , tych dzięki którym sami dorwali się do władzy mieć w dupie...
dlatego skończyli jak skończyli i tylko niedobitki z nich zostały..

Popieram , jeden z tych niedobitków działacz Solidarności jest Twoim Premierem Ty się z tego cieszysz mnie jest przykro że ten niedobitek wrócił z Brukseli opuścił dwóch kolegów niedobitków Buzka i Lewandowskiego wrócił jako likwidator Polskich Mediów , nie wiemy na razie które kolejne spółki Skarbu Państwa ( to jest nasze ) likwidator weźmie pod swój but .
~~Konwalia ogrodowa niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 19:25
Spakowałeś już gajerek na wyjazd do stolycy by pomaszerować pod rączkę z prezesem ?
Powiedz mi tak szczerze , czy zgadzasz się aby w TVP królował pluralizm i aby była nasza , Twoja i moja ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza