~~Niezależny sędzia napisał(a): Nadejdzie taki moment , prawdopodobnie niebawem że pan prezydent zmierzy się w uściskach z Trybunałem Stanu.
Sam trybunał to nie boa dusiciel ale paragrafy które w coraz większej ilości dotyczą prezydenta poślą go tam gdzie jego miejsce.
~~Stefan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niezależny sędzia napisał(a): Nadejdzie taki moment , prawdopodobnie niebawem że pan prezydent zmierzy się w uściskach z Trybunałem Stanu.
Sam trybunał to nie boa dusiciel ale paragrafy które w coraz większej ilości dotyczą prezydenta poślą go tam gdzie jego miejsce.
Najpierw należy rozliczyć Giertycha za jego różnego rodzaju przestępstwa.
~~Twardy fakt napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stefan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niezależny sędzia napisał(a): Nadejdzie taki moment , prawdopodobnie niebawem że pan prezydent zmierzy się w uściskach z Trybunałem Stanu.
Najpierw należy rozliczyć Giertycha za jego różnego rodzaju przestępstwa.
Roman Giertych w tej grze to malutki pionek. Dzisiaj nie odgrywa w tej partii gry żadnej roli. a pan prezydent daje bardzo dużo powodów aby zostać rozliczonym. Decyzje pana prezydenta uderzają we wszystkich Polaków / poza tymi z PiS / Pan prezydent sam jawnie deklaruje że jest reprezentantem tylko strony PiS . Nie odwracaj kota ogonem . Tu mowa o Andrzeju Dudzie prezydencie RP / PONOĆ/ a nie o jakimś tam adwokaciku .
Wysłał Tusk Bulteriera kwiiiiiiiiiiiiiiiiiikwiiiiiiiiiiiii
Kwiiiiiiiiiiiiiiiiiii kwiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii