~~Morski Grujecznik napisał(a): Brunatnoszara Psianka niezalogowany
37 min. temu
20 tys przesyłek i sobie radzili.Dzisiejsza poczta PP - słów brak - jeden bałagan,ciężkie słowo ciśnie sie na usta ..........Przesyłka polecona - jesteś w domu,czekasz - oczywiście tylko awizo w skrzynce. Idziesz na pocztę a tam kolejka ,jedno okienko czynne,pulpit zajęty przez chłam ,dewocjonalia i inne badziewie.Zlikwidować to dziadostwo albo sprzedac komuś takiemu jak Brzoska (ten od InPost).
Może Niemcy wrócą , było tak dobrze ?
~~Ziemistoszara Brodia napisał(a): Lepiej z Tuskiem do Niemiec, niż z Kaczyńskim do Rosji..:-) Listonosze zaraz po otrzymaniu przesyłek na rozdzielni, dla połowy odbiorców wypisują awizo!! Wszelkie skargi są wyśmiewane i zamiatane pod dywan!!!
~~Morski Grujecznik napisał(a): Brunatnoszara Psianka niezalogowany
37 min. temu
20 tys przesyłek i sobie radzili.Dzisiejsza poczta PP - słów brak - jeden bałagan,ciężkie słowo ciśnie sie na usta ..........Przesyłka polecona - jesteś w domu,czekasz - oczywiście tylko awizo w skrzynce. Idziesz na pocztę a tam kolejka ,jedno okienko czynne,pulpit zajęty przez chłam ,dewocjonalia i inne badziewie.Zlikwidować to dziadostwo albo sprzedac komuś takiemu jak Brzoska (ten od InPost).
~~Żółtoszara Psianka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ziemistoszara Brodia napisał(a): Lepiej z Tuskiem do Niemiec, niż z Kaczyńskim do Rosji..:-) Listonosze zaraz po otrzymaniu przesyłek na rozdzielni, dla połowy odbiorców wypisują awizo!! Wszelkie skargi są wyśmiewane i zamiatane pod dywan!!!
Ktoś napisał: ~~Morski Grujecznik napisał(a): Brunatnoszara Psianka niezalogowany
37 min. temu
Już sobie po narzekałeś? Ciśnienie spadło...? niedługo to i za awizem będziesz tęsknić...
Listonosz jesteś? Straszysz?