~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a): Wyjedź z psem do lasu na czas fajerwerków i nie obrażaj wulgarnym słownictwem innych ludzi.
Wyjedż na pustynie i tam sobie strzelaj!
Właśnie w tej chwili słyszę , ż jakieś mendy strzelają!
A dlaczego ty nie wyjedziesz na pustynię? Możesz tam siedzieć z pieskiem, ile chcesz!
I nie obrażaj ludzi wyzwiskami.
Strzelajcie ile chcecie, nie przejmujcie się tymi, co nie mają za grosz kultury.
Hahahaha oj dawno się tak nie uśmiałem...z tą kulturą bracie...to niby kto nie ma tej kultury?
~~Złotordzawy Migdałowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Srebrnobiały Grzybień napisał(a): Wyjedź z psem do lasu na czas fajerwerków i nie obrażaj wulgarnym słownictwem innych ludzi.
Wyjedż na pustynie i tam sobie strzelaj!
Właśnie w tej chwili słyszę , ż jakieś mendy strzelają!
A dlaczego ty nie wyjedziesz na pustynię? Możesz tam siedzieć z pieskiem, ile chcesz!
I nie obrażaj ludzi wyzwiskami.
Strzelajcie ile chcecie, nie przejmujcie się tymi, co nie mają za grosz kultury.
Hahahaha oj dawno się tak nie uśmiałem...z tą kulturą bracie...to niby kto nie ma tej kultury?
Nie dość że muszę chodzić po ich odchodach brudzić buty to mi jeszcze z takimi zakazami wystrzeliła.