~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.
~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.
~~Pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): No patrzcie,to już Szanowna Redakcja i inne media znudziły się wyborami i wojna na Ukrainie,że zaczynają straszyć Polaków tym bzdurnym covidem? Jeszcze jakiś czytelnik bolca wierzy w te bzdury,oprócz pana Lucjana i pana Przemka,bo ci dwaj idą w zaparte i nigdy się nie przyznają do tego,że dali się oszukać.Mam nadzieję,że PanM nie będzie,jak dwa lata temu,zamykać w areszcie domowym tylko dlatego ,że nie weźmiemy tej cudownej szczepionki od Gatesa i Schwaba.
Mam nadzieję,że PanM nie będzie chciał,jak dwa lata temu,zamykać nas w areszcie domowym....- miało być.