~~Adi -ty wiesz kto niezalogowany 5 stycznia 2024r. o 9:47
A co się dzieje z tym Szotem? Bo Michal parówczak jest mi dluzny pieniadze ktore pozyczal na lekarstwa dla chorej mamy. Wtedy jeszcze nie wiedzialem ze to taka gnida jest z niego. Przyszedl do mnie ze lzami w oczach i nawet recepty pokazywal zeby wyludzic 150zl ,zdjecie chorej mamy itp A na drugi dzien kumpel do mnie podbija i mowi jak Szotu beke cisnol ze jakiegos frajera narecil na leki dla wymyslonej mamusi.. Za hajc polecial po mefedron i mial swoj dzien.Szotu dopadne cie i nakarmie lekami !!!
To jest wstyd dla wlascicieli tego lokalu gastronomicznego na terenie gminy Gromadka w miejscowości Osła iz chwala sie takiej jakosci monitoringiem i jest to zaproszenie dla takich bandziorow jak ten na zdjeciu lub wspominany wczesniej Michal Szotu do uprawiania tam bezkarnie zlodziejskiego procederu..
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.