Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Biuro nieruchomości apeluje: niech w plebiscycie wygra Klekusiowo!
~~Kasztanowatordzawy Niecierpek niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 19:55
~~Burobrązowy Słoneczniczek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnoszara Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowy Słoneczniczek napisał(a):

Nie zrozumiałeś co napisałem. Więc Ci wytłumaczę. Nie chodzi o dobroć. Ale skoro sam się zdecydował być Samarytaninem to sam niech to finansuje a nie zebra. Ktoś mu kazał to robić? Ciemnogród taki łaskawy a nie widzi że to zwykłe naciąganie i wyciąganie kasy na swoje potrzeby pod przykrywką tego cyrku.

Chyba za takie szczekanie to możesz beknąć.Rzucanie pomówieniami bez podania dowodów jest podstawą do wniesienia oskarżenia i niech ci się nie wydaje ,że jesteś anonimowy.

Szczeka to pies. To nie pomówienia. To przypuszczenia. A bardzo chętnie dowiem się i nie tylko ja w jaki sposób są rozliczane środki z tych datków. Czy odprowadzane są właściwe podatki, czy kwota wpływów jest równa kwocie wydatków. Wydatków na zwierzęta i na ten cyrk. A pewien jestem że nie.
Niech ujawni rozliczenia.
Więc sam nie szczekaj

Cały czas pisze o rozliczeniu poprzednich datków i nic cicho niech darczyńcy zobaczą na co poszły ich pieniądze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krystyna niezalogowany
6 stycznia 2024r. o 23:06
Co za paskudni ludzie, sami niczego dobrego w życiu nie zrobili, a próbują szczuć na człowieka, który tak pomaga okaleczonym i chorym stworzeniom. Ja uratowałam 3 kotki plus dwa swoje i piesek, dobrze wiem ile kosztuje ich utrzymanie i leczenie. Do Klekusiowa trafiają ptaki i różne zwierzątka, które potrzebują pomocy, czy wy kiedykolwiek pomogliście człowiekowi lub zwierzaczkowi, WĄTPIĘ. Jesteście wyzuci z uczuć i jakichkolwiek wartości ZAWISTNI I PODLI.
Opamiętajcie się, nie bądźcie obojętni w stosunku do zwierząt
~~Żółtawy Wiąz niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 0:26

Nie zrozumiałeś co napisałem. Więc Ci wytłumaczę. Nie chodzi o dobroć. Ale skoro sam się zdecydował być Samarytaninem to sam niech to finansuje a nie zebra. Ktoś mu kazał to robić? Ciemnogród taki łaskawy a nie widzi że to zwykłe naciąganie i wyciąganie kasy na swoje potrzeby pod przykrywką tego cyrku.

Chyba za takie szczekanie to możesz beknąć.Rzucanie pomówieniami bez podania dowodów jest podstawą do wniesienia oskarżenia i niech ci się nie wydaje ,że jesteś anonimowy.

Szczeka to pies. To nie pomówienia. To przypuszczenia. A bardzo chętnie dowiem się i nie tylko ja w jaki sposób są rozliczane środki z tych datków. Czy odprowadzane są właściwe podatki, czy kwota wpływów jest równa kwocie wydatków. Wydatków na zwierzęta i na ten cyrk. A pewien jestem że nie.
Więc sam nie szczekaj
kwota wpływów równa kwocie wydatków? Ty jesteś g.łupi czy tylko udajesz ?? Chora sarna sama po żarcie nie pojedzie a orzeł że złamanym skrzylem nie poleci po śniadanie dla jeża... rozumiesz czy dalej będziesz udawał że jesteś ynteligenty ...
~~gREGOR niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 9:15
Przecież to jest dobrowolne. Chcesz - dajesz , nie chcesz to nie. O co cały raban? Ano o to, że jak się znajdzie jeden który wyrasta ponad przeciętność to jest dziesięciu co mu będą piach sypać w szprychy , ot tak po prostu , po polsku.
~~Brunatnoszara Psianka niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 9:39

Więc sam nie szczekaj

A kim ty jesteś ,że facet ma przed tobą się okazywać.Jak masz jakieś uprawnienia albo chociaż coś więcej n iż przypadkowy nick to je podaj.Jak na razie to ujadasz jak Burek zza węgła.
Może najpierw odkryj się ty ,a potem zażądaj od Żurawia.
~~Zielonkawobrązowa Rezeda niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 9:51
~~gREGOR napisał(a): Przecież to jest dobrowolne. Chcesz - dajesz , nie chcesz to nie. O co cały raban? Ano o to, że jak się znajdzie jeden który wyrasta ponad przeciętność to jest dziesięciu co mu będą piach sypać w szprychy , ot tak po prostu , po polsku.

W punkt.Taka to nasza polska tradycja.
~~Czarna Dalia niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 11:38
~~Brunatnoszara Psianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burobrązowy Słoneczniczek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoszara Psianka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Burobrązowy Słoneczniczek napisał(a):

Więc sam nie szczekaj
A kim ty jesteś ,że facet ma przed tobą się okazywać.Jak masz jakieś uprawnienia albo chociaż coś więcej n iż przypadkowy nick to je podaj.Jak na razie to ujadasz jak Burek zza węgła.
Może najpierw odkryj się ty ,a potem zażądaj od Żurawia.

Niestety ale trafiają się takie buraki .Rozliczyć to ty możesz zarobki swojej mamusi ile zarobiła dzisiaj przy autostradzie.Co za ubogi burak.
~~Fiołkowa Cebulica niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 17:59
~~gREGOR napisał(a): Przecież to jest dobrowolne. Chcesz - dajesz , nie chcesz to nie. O co cały raban? Ano o to, że jak się znajdzie jeden który wyrasta ponad przeciętność to jest dziesięciu co mu będą piach sypać w szprychy , ot tak po prostu , po polsku.

To prawda to jak z tym powiedzeniem, "przesyłam Ci serdeczny polski uśmiech" I wszystko jasne... Dzieli się ten kto może i chce, koniec kropka.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Gerresheimer zaprasza