~~Jurek napisał(a): Palikot pójdzie siedzieć, jeśli prokuratura mu udowodni, że on zaplanował i z rozmysłem przeprowadził krach tego całego przedsięwzięcia gospodarczego. Chodzi na dzisiaj o 70 mln złotych. Sasin też przewalił 70 milionów i chodzi na wolności. Ostrołęką za 2 mld ani CBA, ani prokuratura się nie zajmuje, bo tam wiadomo, że Tchórzewski chciał dobrze, tylko mu nie wyszło. Pech.
~~Jurgen z Hamburga napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Palikot pójdzie siedzieć, jeśli prokuratura mu udowodni, że on zaplanował i z rozmysłem przeprowadził krach tego całego przedsięwzięcia gospodarczego. Chodzi na dzisiaj o 70 mln złotych. Sasin też przewalił 70 milionów i chodzi na wolności. Ostrołęką za 2 mld ani CBA, ani prokuratura się nie zajmuje, bo tam wiadomo, że Tchórzewski chciał dobrze, tylko mu nie wyszło. Pech.
ty szwabski synu nie masz nic do powiedzenia bo to dotyczy POLAKÓW a nie folksdojczy .
~~Ceglastobrązowy Wiciokrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Palikot pójdzie siedzieć, jeśli prokuratura mu udowodni, że on zaplanował i z rozmysłem przeprowadził krach tego całego przedsięwzięcia gospodarczego. Chodzi na dzisiaj o 70 mln złotych. Sasin też przewalił 70 milionów i chodzi na wolności. Ostrołęką za 2 mld ani CBA, ani prokuratura się nie zajmuje, bo tam wiadomo, że Tchórzewski chciał dobrze, tylko mu nie wyszło. Pech.
ty szwabski synu nie masz nic do powiedzenia bo to dotyczy POLAKÓW a nie folksdojczy .
POLSKI KATOLIKU
8 przykazanie- ;„Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu.”
Tak postępując zobaczysz złamasie raj jak świnia niebo.