~~Zzieleniała Dynia napisał(a): Podam przykład dziennikarstwa, T może być z początku trudne.
Powinien Pan zebrać i uwaga starać się zrozumieć rację i motywy obu
stron.
Kolejny nowy termin to obiektywizm. Są zresztą ćwiczenia na pozbycie się własnych emocji i wtedy dopiero można siadać do nazywania świata takiego jakim on rzeczywiście jest a nie jaki nam się po obejrzeniu swojego ulubionego programu wyobraża.
Szukając głębiej myślę że pisząc swoje halucynacje tylko do swojego stałego środowiska nie wzniesie się Pan ponad niską przeciętność. Naprawdę nie ma Pan ani przez moment cienia ambicji? Nie ciekawi żeby chociaż zobaczyć jak to jest być lepszym niż się było wczoraj. Trzymam kciuki
Nie mam ambicji, nawet znaczenia tego słowa nie pojmuję. Wznoszenie się ponad przeciętność wymagałoby poczucia dyskomfortu w przeciętności, nie miewam go niestety.
Nie lubię Onetu, nie czytam Newsweeka, nie lubię nawet TVN! TVN 24 zaś śmieszy mnie i drażni. A na Oko.press zaglądam bardzo rzadko od czasu promocji przez nich lokalnej strajkobiety przytulającej się do PiSpartyjnych Samorządowców.
Przeczytaj wyrok, to prosta czynność, trzymam kciuki za efekt:
https://bip.warszawa.so.gov.pl/attachments/download/18866