Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Kutasy pisowce niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 1:02
Kamiński i Wąsik nie są więźniami politycznymi [OPINIA] https://wiadomosci.wp.pl/kaminski-i-wasik-nie-sa-wiezniami-politycznymi-opinia-6983305641388576a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
29
Bernard
11 stycznia 2024r. o 1:08
~~Zzieleniała Dynia napisał(a): Oj i znowu zgrzyt, je nie oczekuję od Pana odpowiedzi,
Najdelikatniej jak potrafię staram się pojąc jak to jest być "sportowcem" takim jak Pan
Miałem potrzebę poznania celów Pańskiego artykułu

Technika zdartej płyty... serio? Taki duży miś.

Cel?

Pokazanie obłudy. Zapraszamy malarki, zapraszamy przestępców. I co z tego wynika?
Szalenie proste i czytelne imponderabilia jaśnie nam panującego narciarza.

bobrzanie.pl
~~Rewolwerowiec niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 1:10
https://tvn24.pl/polska/zatrzymanie-mariusza-kaminskiego-i-macieja-wasika-minister-spraw-wewnetrznych-marcin-kierwinski-komentuje-7717183

Narciarz się sfrajerowal.
~~Zzieleniała Dynia niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 1:19
Dzięki za poświęcony czas

Masz rację malarkami wygrałeś.

Późno jest więc nie mam sumienia budzić mojej 10letniej córki. Ona
na pewno przebiłaby te zdobinki

Pozdrawiam
~~Trudno nadążyć niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 1:35
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zzieleniała Dynia napisał(a): Oj i znowu zgrzyt, je nie oczekuję od Pana odpowiedzi,
Najdelikatniej jak potrafię staram się pojąc jak to jest być "sportowcem" takim jak Pan
Miałem potrzebę poznania celów Pańskiego artykułu

Technika zdartej płyty... serio? Taki duży miś.

Cel?

Pokazanie obłudy. Zapraszamy malarki, zapraszamy przestępców. I co z tego wynika?
Szalenie proste i czytelne imponderabilia jaśnie nam panującego narciarza.

z tych sportowych przenośni zapomniał pan dodać futbolistę, moze nie łaskawie ale też nam panującego
~~Sinoniebieski Czyściec niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 8:49
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Winorośl napisał(a): Ktoś może mi wyjaśnić co oni zrobili złego że ich zamknęli?
Coś ukradli kogoś zabili czy napadli bo nie kumam.

Wyrok:
https://bip.warszawa.so.gov.pl/attachments/download/18866

Ok. Kolesie robili swoją robotę.
Jedynie nasuwa się pytanie
Kto komu przekazał kasę i gdzie ona się podziała?
~~Zzieleniała Dynia niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 9:07
Czekam na kolejne artykuły o tym dlaczego nie potrzebujemy atomu, cpk, żeglownej Odry i portów, o tym jak szybko należy zasypać przekop na mierzei. Bo na tematy obłudy pod nazwiskami Giertych i Grodzki to żaden szanujący się i niezależny i obiektywny i przede wszystkim inteligentny "dziennikarz" pisać nie powinien
~~Patriota niezalogowany
11 stycznia 2024r. o 9:12
W pełni popieram nową władzę :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.