Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Do pierdla z przytupem
~~Kawowa Sanwitalia niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 0:12
~~Tomasz Grodzki napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Roman Giertych napisał(a): Miejsce przestępców jest w więzieniu

Potwierdzam całym swoim autorytetem

Dzisiaj oni jutro może Ty
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szmaragdowozielony Kleome niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 0:14
~~Żółtoszary Żółwik napisał(a): Dla tych dwoch swirow cela dla grypsujach zapewniona ale to tylko woda na mlyn dla parti tego glupka z nowogrodzkiej

W szkole nie byłeś prymusem, prawda?
10 stycznia 2024r. o 0:16
~~Szmaragdowozielony Kleome napisał(a): Jeżeli okopress o tym nie pisało to jest to nieprawda

~~Żółtoszary Żółwik napisał(a): Maliniak w zanadrzu ma dla swich ziomali swirow i psycholi kolejne ulaskawienie[/
~~Szmaragdowozielony Kleome napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): nikt inny jak wyborcy, Polacy odebrali władzę PiSowi, a PiS nie potrafi się z tym pogodzić i nadal traci zwolenników. Przykro patrzeć na tych ludzi. Wstydzę się, że kiedyś popierałem tą partię.
zacząłeś pić czy co się stało?

Mnie jest wstyd, że w Polsce tak ma się prawo za nic
~~Wolne sądy niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 0:18
Konstytucja
~~Hiszpański nurek który zwiał niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 0:21
Pisowski rezydent który dzięki pegazusowi wygrał wybory potwierdził że współpracuje z przestępcami.

Za wielokrotne łamanie konstytucji Duda w końcu odpowie. Patrząc na to co wyczynia człowiek zwany Prezydentem zadaję sobie pytanie - Czy to jest jeszcze państwo prawa ?, czy to jest już państwo mafijne?. Najgorsza jest świadomość, że jako społeczeństwo obecnie jesteśmy zupełnie bezradni.
~~Polak katolik niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 0:24
Wiedziałem, że pisowcy będą w kolejkach stać do aresztu, ale nie sądziłem, że tak szybko....
~~Pawa Malina niezalogowany
10 stycznia 2024r. o 0:25
~~Roman Giertych napisał(a): Miejsce przestępców jest w więzieniu

To dlaczego zajmują stanowiska pracownicze organów panstwowych np są prokuratorami sędziami policjantami ? Coś wam w tej bajce je b ło
10 stycznia 2024r. o 0:26
~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): Pisowski rezydent który dzięki pegazusowi wygrał wybory potwierdził że współpracuje z przestępcami.

Za wielokrotne łamanie konstytucji Duda w końcu odpowie. Patrząc na to co wyczynia człowiek zwany Prezydentem zadaję sobie pytanie - Czy to jest jeszcze państwo prawa ?, czy to jest już państwo mafijne?. Najgorsza jest świadomość, że jako społeczeństwo obecnie jesteśmy zupełnie bezradni.
~~Polak katolik napisał(a): Wiedziałem, że pisowcy będą w kolejkach stać do aresztu, ale nie sądziłem, że tak szybko....

~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): Pisowski rezydent który dzięki pegazusowi wygrał wybory potwierdził że współpracuje z przestępcami.

Od 13 grudnia 2024 już nie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy