~~Tomasz Grodzki napisał(a):Ktoś napisał: ~~Roman Giertych napisał(a): Miejsce przestępców jest w więzieniu
Potwierdzam całym swoim autorytetem
~~Żółtoszary Żółwik napisał(a): Dla tych dwoch swirow cela dla grypsujach zapewniona ale to tylko woda na mlyn dla parti tego glupka z nowogrodzkiej
~~Szmaragdowozielony Kleome napisał(a): Jeżeli okopress o tym nie pisało to jest to nieprawda
~~Żółtoszary Żółwik napisał(a): Maliniak w zanadrzu ma dla swich ziomali swirow i psycholi kolejne ulaskawienie[/~~Szmaragdowozielony Kleome napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): nikt inny jak wyborcy, Polacy odebrali władzę PiSowi, a PiS nie potrafi się z tym pogodzić i nadal traci zwolenników. Przykro patrzeć na tych ludzi. Wstydzę się, że kiedyś popierałem tą partię.zacząłeś pić czy co się stało?
Mnie jest wstyd, że w Polsce tak ma się prawo za nic
~~Roman Giertych napisał(a): Miejsce przestępców jest w więzieniu
~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): Pisowski rezydent który dzięki pegazusowi wygrał wybory potwierdził że współpracuje z przestępcami.
Za wielokrotne łamanie konstytucji Duda w końcu odpowie. Patrząc na to co wyczynia człowiek zwany Prezydentem zadaję sobie pytanie - Czy to jest jeszcze państwo prawa ?, czy to jest już państwo mafijne?. Najgorsza jest świadomość, że jako społeczeństwo obecnie jesteśmy zupełnie bezradni.
~~Polak katolik napisał(a): Wiedziałem, że pisowcy będą w kolejkach stać do aresztu, ale nie sądziłem, że tak szybko....
~~Hiszpański nurek który zwiał napisał(a): Pisowski rezydent który dzięki pegazusowi wygrał wybory potwierdził że współpracuje z przestępcami.
Za wielokrotne łamanie konstytucji Duda w końcu odpowie. Patrząc na to co wyczynia człowiek zwany Prezydentem zadaję sobie pytanie - Czy to jest jeszcze państwo prawa ?, czy to jest już państwo mafijne?. Najgorsza jest świadomość, że jako społeczeństwo obecnie jesteśmy zupełnie bezradni.