~~Biaława Rzeżucha napisał(a): Molak na prezydenta. To uczciwy człowiek z zasadami. To naprawdę wyjątek w tych czasach. Ja mu ufam. Mój głos i bliskich od nas ma. Powodzenia
~~Ciemnokasztanowa Szachownica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Biaława Rzeżucha napisał(a): Molak na prezydenta. To uczciwy człowiek z zasadami. To naprawdę wyjątek w tych czasach. Ja mu ufam. Mój głos i bliskich od nas ma. Powodzenia
Znam czy będzie dobry zobaczymy jaki program dla miasta szykuje.... zniesie SPP???????????? przywróci MZK na wioski???????????? odkorkuje miasto?????????? mieszkania dla młodych????????????? lepsze szkoły dla młodzieży???????????????? zielone miasto zamiast betonozy????????????????????? tak zagłosuje wtedy
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Szachownica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biaława Rzeżucha napisał(a): Molak na prezydenta. To uczciwy człowiek z zasadami. To naprawdę wyjątek w tych czasach. Ja mu ufam. Mój głos i bliskich od nas ma. Powodzenia
Znam czy będzie dobry zobaczymy jaki program dla miasta szykuje.... zniesie SPP???????????? przywróci MZK na wioski???????????? odkorkuje miasto?????????? mieszkania dla młodych????????????? lepsze szkoły dla młodzieży???????????????? zielone miasto zamiast betonozy????????????????????? tak zagłosuje wtedy
jak ci w obecnej szkole zle, to przepisz sie do pijarow - bedziesz go miala na co dzien, mozesz go meczyc pytaniami!
Molak już dawno nie pracuje w szkole. obecnie sektor prywatny. I takich trzeba. Przedsiębiorczych ludzi blisko innych - ma mój głos i wielu znajomych
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Szachownica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biaława Rzeżucha napisał(a): Molak na prezydenta. To uczciwy człowiek z zasadami. To naprawdę wyjątek w tych czasach. Ja mu ufam. Mój głos i bliskich od nas ma. Powodzenia
jak ci w obecnej szkole zle, to przepisz sie do pijarow - bedziesz go miala na co dzien, mozesz go meczyc pytaniami!
a co ma jedno do drugiego?
~~Rdzawy Rdest napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnokasztanowa Szachownica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Biaława Rzeżucha napisał(a): Molak na prezydenta. To uczciwy człowiek z zasadami. To naprawdę wyjątek w tych czasach. Ja mu ufam. Mój głos i bliskich od nas ma. Powodzenia
Molak już dawno nie pracuje w szkole. obecnie sektor prywatny. I takich trzeba. Przedsiębiorczych ludzi blisko innych - ma mój głos i wielu znajomych
„Prywatny” czyli jaki?
Już nie pisowskie Zakłady Ceramiczne Bolesławiec?
Zastosowana autokorekta