Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~J23 niezalogowany
1 godz. 57 min. temu
Nasz "ducze" twierdzi, że Olaf zdał mu relację z rozmowy ( sugeruje że jest przełożonym...hehe) ... Teraz mamy sytuacje w której Donald T. oskarżał Trumpa o bycie ruskim agentem..... tym czasem jego "europejscy partnerzy" wznowili stosunki dyplomatyczne z Rosją :-) ..... Pmietamy jak Donald Tusk złożył deklarację w sprawie UE. "Mnie nikt nie ogra".... Jak w dziubku ?
Pan Jan dalej będzie krytykował Konfederację za jej politykę ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pozostali normalni Polacy niezalogowany
1 godz. 54 min. temu
~~skorn napisał(a):
Tylko Konfederacja ,5 Mentzena , Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej -biała siła , Polska dla polaków i takie tam . Mają mój głos.

A my nie chcemy Konfederacji. Bo Polska poza Unią była by w łapach Putina. Bo obywatele LGTB to też Polacy jak ty i Mentzen. Aborcja czasem jest jedynym ratunkiem dla kobiety i chroni przed narodzinami skrajnych nieuleczalnych kalek. Bez podatków całkowicie ? To brednie dla ludzi o inteligencji pantofelka. Jak zachorujesz to zamodlisz chorobę ? Śmieci kto wywiezie i zutylizuje ? Armia , nauczyciele , strażacy , leśnicy , policjanci , to czym są opłacani , ?
Polska dla Polaków , hmm a ziemia dla Buraków ?
~~ niezalogowany
1 godz. 48 min. temu
Zobaczymy kto odpowie za oszczerstwa na temat konfederacji ! Opisywane sprawy są ścigane z urzedu przez prokuraturę :-)
~~użył nazwiska i partii niezalogowany
1 godz. 45 min. temu
Tylko Konfederacja ,5 Mentzena , Nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej -biała siła , Polska dla polaków i takie tam . Mają mój głos.

Użył nazwiska i partii !
No to będzie ciekawie! zarzuty karne jak złoto do tego finansowo można nieżle wydoić jegomościa....
~~Ja chętnie niezalogowany
1 godz. 40 min. temu
~~ napisał(a): Zobaczymy kto odpowie za oszczerstwa na temat konfederacji ! Opisywane sprawy są ścigane z urzedu przez prokuraturę :-)

Oni się sami zaorają . Najpierw elektorar pisi przejdzie do konfy a potem zdechnie z głodu bo kto zatrudni oszołomów ?
~~Smolisty Kaczeniec niezalogowany
1 godz. 37 min. temu
~~hehehe napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Koleus stepowy napisał(a): Ale ty masz ból dupy z tym Janem. ;]]

Nie ból dupy ale stwierdzam fakty.... Jan stoi okrakiem nad płonacym drzewem..... z jednej strony " s.r.a" na bohatera ukraińców "baćko banderę" i ich poplitykę a z drugiej strony popiera Radzia S. i jego przywódcę Donalda T. w sprawie robienia " łaski :-) " ukraińcom.... Jak to zainteresowany wytłumaczy ?

nie raz i nie dwa o tym pisałem ale skoro do takich jak ty to nie dociera to pisanie o tym po raz kolejny zmiany nie przyniesie...;D
~~Oliwkowa Wierzba niezalogowany
1 godz. 28 min. temu
Geniusz do lotów głosuje na ludzi, nie na partie. Trudno o głupsze tłumaczenie.

Nie głosowałem na PiS , glosowałem na Kaczynskiego. Jak ci to brzmi , yankesie? Przekonująco?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza