Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BZ Academy zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~wystarczy nie kraść niezalogowany
28 marca 2025r. o 19:19
~~wiki napisał(a): POkazówka i cyrk w stylu ryżego.
Była dyrektor biura Morawieckiego na przesłuchanie została przywieziona zakuta w kajdany na nogach i rękach w asyście dwóch funkcjonariuszy.
I niech mi teraz najzagorzalszy pełok POwie, że taka forma transportu podejrzanej jest właściwa.
Nie twierdzę, że jest niewinna. To zadanie sądu. Ale zakuwać w kajdany na nogi i ręce kobietę oskarżoną o przekręty finansowe, to naprawdę żałosna maskarada.
Giertych na noszach wynosili z domu i tak go pilnowali , że aż im do Italii s....ł.
Oto obraz pełnej demokracji w stylu Słońca Peru.

To dla jej bezpieczeństwa , mogła nie kraść.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bazyliszek niezalogowany
29 marca 2025r. o 7:24
a co tam słychać na zielonej wyspie ? a no nic tylko polacy trawę wyżarli z głodu !
~~Jasio niezalogowany
29 marca 2025r. o 7:32
Co ty gadasz?. Wróciłem z polskiego Lidla ,kupiłem pięć kostek masełka ,,mleczna dolina'' po niecałe 5 zyli ,dwulitrowy olej za niecałą dyszkę bo zachciało mi się faworków . Więc jaka bieda?
Dostałem zrewaloryzowaną o fajne pieniądze emeryturkę więc gdzie bieda?
13926
qwax_
29 marca 2025r. o 9:39
~~Jasio napisał(a): Co ty gadasz?. Wróciłem z polskiego Lidla ,kupiłem pięć kostek masełka ,,mleczna dolina'' po niecałe 5 zyli ,dwulitrowy olej za niecałą dyszkę bo zachciało mi się faworków . Więc jaka bieda?

Masło i olej w promocji to wyznacznik jakości życia w Polsce.
Uśmiechaj się dalej

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Lelum POlelum niezalogowany
29 marca 2025r. o 10:15
~~Jasio napisał(a): Co ty gadasz?. Wróciłem z polskiego Lidla ,kupiłem pięć kostek masełka ,,mleczna dolina'' po niecałe 5 zyli ,dwulitrowy olej za niecałą dyszkę bo zachciało mi się faworków . Więc jaka bieda?

Musi być tanio bo niebawem przyjmiemy miliony nielegalnych z Niemiec, trzeba dać wikt i opierunek (tani)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 marca 2025r. o 12:08
qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Co ty gadasz?. Wróciłem z polskiego Lidla ,kupiłem pięć kostek masełka ,,mleczna dolina'' po niecałe 5 zyli ,dwulitrowy olej za niecałą dyszkę bo zachciało mi się faworków . Więc jaka bieda?

Masło i olej w promocji to wyznacznik jakości życia w Polsce.
Uśmiechaj się dalej

nieprawda ...
wyznacznikiem jest to że mając ochotę na faworki kupuję to co mi jest do nich potrzebne...
teraz leżę ,piję kawę i zajadam się faworkami...

innym i to ciekawym ''wyznacznikiem'' qwax-ie jest to że o 23 % wzrosła liczba udzielanych ''chwilówek'' ...
wiesz ile obecnie Polacy ''wiszą '' bankom? ...a wiesz ile mamy POLSKICH banków?
~~hehe niezalogowany
29 marca 2025r. o 12:49
Spokojnie poparcie rośnie bo lemingom jeszcze za tanio, hehe
Benzyna za tania przed wyborami, hehe
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 marca 2025r. o 12:56
tanio?
będzie drożej bo ''zaczesaniec'' chce nowych ceł...
''klaskejta'' mu dalej piSSlamskie pajace ...;D

zaraz...nie tylko piSSlamskie po ''pełowskie'' też ....teraz chcą Ukrainy w Unii ...
i ''wuj'' ich obchodzi że to uderza w polskich rolników i polską gospodarkę...

oj kiedyś wszyscy za to cienko ''kwikną''...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza