~~wiki napisał(a): POkazówka i cyrk w stylu ryżego.
Była dyrektor biura Morawieckiego na przesłuchanie została przywieziona zakuta w kajdany na nogach i rękach w asyście dwóch funkcjonariuszy.
I niech mi teraz najzagorzalszy pełok POwie, że taka forma transportu podejrzanej jest właściwa.
Nie twierdzę, że jest niewinna. To zadanie sądu. Ale zakuwać w kajdany na nogi i ręce kobietę oskarżoną o przekręty finansowe, to naprawdę żałosna maskarada.
Giertych na noszach wynosili z domu i tak go pilnowali , że aż im do Italii s....ł.
Oto obraz pełnej demokracji w stylu Słońca Peru.
~~Jasio napisał(a): Co ty gadasz?. Wróciłem z polskiego Lidla ,kupiłem pięć kostek masełka ,,mleczna dolina'' po niecałe 5 zyli ,dwulitrowy olej za niecałą dyszkę bo zachciało mi się faworków . Więc jaka bieda?
Dostałem zrewaloryzowaną o fajne pieniądze emeryturkę więc gdzie bieda?
~~Jasio napisał(a): Co ty gadasz?. Wróciłem z polskiego Lidla ,kupiłem pięć kostek masełka ,,mleczna dolina'' po niecałe 5 zyli ,dwulitrowy olej za niecałą dyszkę bo zachciało mi się faworków . Więc jaka bieda?
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Co ty gadasz?. Wróciłem z polskiego Lidla ,kupiłem pięć kostek masełka ,,mleczna dolina'' po niecałe 5 zyli ,dwulitrowy olej za niecałą dyszkę bo zachciało mi się faworków . Więc jaka bieda?
Masło i olej w promocji to wyznacznik jakości życia w Polsce.
Uśmiechaj się dalej