~~Wrzosowy Kielichowiec napisał(a): Gang ustalił sobie że urząd skarbowy nie musi mieć zgody prokuratora, aby przejrzeć konto bankowe delikwenta.
Skarbówka wykorzystuje to ochoczo i przegląda konta bankowe jak leci.
~~Smolista Irezyna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wrzosowy Kielichowiec napisał(a): Tak że szulerzy uważajcie bo jak znajdą te wasze "wygrane " to was w skarpetkach puszczą.
Ponoć filtr skarbówki ustawiony na 10 złotych więc naszemu Yasiowi szulerowi nie grozi...:D
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Wrzosowy Kielichowiec napisał(a): Gang ustalił sobie że urząd skarbowy nie musi mieć zgody prokuratora, aby przejrzeć konto bankowe delikwenta.
Skarbówka wykorzystuje to ochoczo i przegląda konta bankowe jak leci.
Prawo obowiązuje od 1 lipca 2022. O ile mnie pamięć nie myli to wtedy władał Polską Gang PISdzielski!!:D:D:D
Zastosowana autokorekta
~~Szarawy Pieris napisał(a): Pryglupy krec ane dalej się kłócą o popis. A te qurwy nas sprzedają. Tak jak Tusk terazZastosowana autokorekta
~~Liliowa Sałata napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarawy Pieris napisał(a): Pryglupy krec ane dalej się kłócą o popis. A te qurwy nas sprzedają. Tak jak Tusk terazZastosowana autokorekta
Zapamiętaj :
Pis peło jeden ch... i jedno zło.
I jedni i drudzy sprzedadzą nas bez mrugnięcia okiem.
Mamy być sługami narodu ukraińskiego , jak to powiedział wiadomo kto (nie mogę napisać bo haki na mnie zbierają).