~~Pawa Brodia napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Kosodrzewina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatna Mina napisał(a): Panie Roman nie ma pieniędzy na remonty kamienic i ulic?
Po co mamy remontować kamienice w Bolesławcu?
Konfederacja przecież chce Niemcom oddać Dolny Śląsk, bo to Zachodnie Niemcy.
Po to weszli w sojusz z Alternative für Deutschland.
Kto rządzi w Polsce, Koalicja 13 grudnia czy Konfederacja , Tusk chce całą Polskę oddać pod władanie Niemiec , tobie to zapewne bardziej odpowiada.
Całej nie odda ,Ocice zostaną pod panowaniem Bośni i Hercegowiny .
Ułożyło mi.
Dopisane 11.07.2024r. o godz. 17:34:~~ha ha napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Kosodrzewina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtawobrunatna Mina napisał(a): Panie Roman nie ma pieniędzy na remonty kamienic i ulic?
Po co mamy remontować kamienice w Bolesławcu?
Konfederacja przecież chce Niemcom oddać Dolny Śląsk, bo to Zachodnie Niemcy.
Po to weszli w sojusz z Alternative für Deutschland.
Kto rządzi w Polsce, Koalicja 13 grudnia czy Konfederacja , Tusk chce całą Polskę oddać pod władanie Niemiec , tobie to zapewne bardziej odpowiada.
Ja już się nie mogę doczekać kiedy dostanę niemieckie obywatelstwo i niemiecką emeryturę jeśli mi dadzą 1 do 1 to będę miał 4 tys euro .
Marzenia nic nie kosztują .
Dopisane 11.07.2024r. o godz. 17:39:
Marzanna, jak nie będzie produkcji nie będzie eksportu, zgadzasz się.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pawa Brodia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brązowożółta Kosodrzewina
.Marzanna, jak nie będzie produkcji nie będzie eksportu, zgadzasz się.
Lucjan ,jak nie będzie odbiorcy nie będzie eksportu . Zgadzasz się ?
~~Jarzynowa napisał(a): Polska pod rządami koalicji 13 Grudnia
w tempie normalnym , lecz intensywnie
będzie sprzedawana bez wystrzelania
jednego naboju Niemcowi , ,i tak w niedalekiej przyszłości przy wykorzystaniu narzędzia
ich rodzimej produkcji , o nazwie Donald Tfuskowicz , pozbędziemy się naszej suwerennej Polski , i jak z dziada pradziada
parobkami byliśmy , takowymi pozostaniemy
i nie strasz tu nikogo AFD nie mając wiedzy podstawowej o tej partii.
Co jest w tym złego być patriotą …?
dbając zarazem o swoich obywateli ..?