~~Mahoniowy Ligustr napisał(a): gościu ...w Polsce nie są potrzebne takie interwencje...
wystarczy stosować się do prawa...
takiego czegoś pilnuje tu na miejscu OMZRi K...
poczytaj sobie ile spraw rocznie prowadzi ...kiedy było ich nasilenie...
ale co z tego jak ty i tak nic z tego byś nie zrozumiał ...
dlatego nie traktuję ciebie poważnie...
M21W2 napisał(a): wystarczy stosować się do prawa...
~~Różowa Kokoryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trawiasty Rannik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mahoniowy Ligustr napisał(a): i więcej czytaj o łamaniu w Polsce praw człowieka ...unikniesz wtedy wychodzenia na nieuka bez wiedzy o tym ONZ-ie i jego monitach...
Ja nieuk ty niedouczony , na jedno wychodzi .
Pachołku komunistyczny powtarzam , - po raz pierwszy od 1989 r . ONZ interweniuje w Polsce w sprawie
ŁAMANIA PRAW CZLOWIEKA . Bodnarowcy torturują aresztowanych .
Wyku rwiaj nad wołgę pajacu i stamtąd nie wracaj ty och ujały histeryku!
Kolejny sukces PKP cargo, w tamtym roku, miała 80 miliardów, teraz po 6 miesiącach rządu koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia ma ogromne straty i zwalnia 4100 pracowników. Na rynek Polski w zakresie przewozów kolejowych wchodzą Niemcy i Ukraińcy. Gratulacje dla wyborców koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia.
Fakty o PKP Cargo po 8 latach rządów PiS❗️ (drugi największy przewoźnik w Europie)
Zobowiązania - 4,6 mld zł!
Zadłużenie - 2 mld zł!
Wartość spółki 2015 r.- 4,5 mld zł
Wartość spółki 2023 r. - 600 mln zł
Spadek wartości wyceny akcji z 90 zł (2015) na 14 zł (2023)
Udział w rynku:
2015 r. - 56 proc.
2023 r. - 33 proc.
Zarobki prezesa z PiS 2023 r- wynagrodzenie 576 tys. zł plus premia 206 tys. zł. inne przychody 11 tys.
Łącznie 794 tys zł ❗️
Zastosowana autokorekta
~~Mahoniowy Ligustr napisał(a): o tym już jutro bo teraz ''szkiełko''
a co ty myślisz że ja zobaczę różnice pomiędzy ''prawem '' Zbynia a ''prawem '' Donalda...
dla mnie prawo jest jedno ...nie podlegające żadnym ''interpretacjom '' prawnym...
a tu jest inaczej - jeden paragraf a dwie albo trzy ''interpretacje''
dlatego tu nigdy nie będzie dobrze...dlatego będzie mniejsze lub większe bezprawie..
teraz tivi