~~Rudobrązowa Imperata napisał(a): „ Wcześniej byłeś bardziej odważny a teraz kicha. I nie pisz że tu nic nie pisałeś bo twoja składnia cię zdradza”
Wyciągnąłem wnioski z przeszłości …!
postanawiając zachować kulturę forumową pisania tekstów …
po co ten bełkot...to cytat z klasyka...;D
wyciągnąłeś wnioski?...trochę za późno bo treść twoich postów jest już szeroko znana...troszkę za późno na te postanowienia o ''zachowaniu kultury''...;D
zawsze powtarzam by tacy jak ty, tacy jak twój brat zanim zajdą za daleko tłumili niezdrowe emocje...gdybyście to robili wcześniej dzisiaj nie musielibyście ''wyciągać wniosków''
pieprzysz tu jakieś kocopoły o Herkulesie ...a znasz legendę o Dawidzie i Goliacie?
w tym przypadku ja jestem tym Dawidem...;D człowieku ...
nie będę ci tu tłumaczył tego o tych twoich ''rękawicach'' bo i to w twoim wpisie jest nie tylko nietrafione ale naiwnie głupie...
tylko głupiec używa siły ,człowiek mądry używa rozumu...
zaproszenie na kawę?...wiem czym się zakończyło zaproszenie na kozią górkę...wiem czym zakończyła się ostatnia moja rozmowa z twoim bratem...
więc sorki-memorki ale takie zaproszenia zbywam ...odmowa co do zaproszenia na kawę to wg. ciebie brak odwagi? ...żałosny wniosek...;D
ja was ośmieszam?...wy sami to robicie ..a ja tylko się temu przyglądam...
wasze straszenie kancelariami ,prawnikami tych waszych ''znajomych'' to jest to czym sami się ośmieszacie ...podjechałeś pod mój adres -SAM no i?...ja SAM zszedłem do ciebie...
wiesz co Jurek?...gdybym ci wierzył ,gdybym nie miał wątpliwości co twoich intencji i tego jak się później będziesz zachowywał nasza rozmowa była by na górze, przy kawie i ciasteczkach...
ale że wiem na co cię stać rozmawialiśmy na ławeczce...
a teraz niedawno wyszedł kolega z którym właśnie piliśmy kawkę...późno ale ja nie narzekam na bezsenność...;D
kawa na mnie tak nie działa...
i jeszcze jedno ....dzisiaj po latach wiem że dobrze zrobiłem nie dopuszczając nigdy do sytuacji w której próg mojego domu przekroczy wasz kolega z koziej górki...
domyśl się dlaczego...