~~Jasiu napisał(a): Nie wiem ale mogę się domyślać kto stoi za tym postem bo śmierdzi to na odległość smrodem z nieposprzątanego obejścia . Ale to chyba zbieżność przypadkowa.
~~Czerwonobrunatny Suchodrzew napisał(a): A ci się od samego rana napier...ją żeby przykryć nieudolność, przekręty i szkodzenie Polsce i Polakom przez nowy rząd.
~~To sem ja napisał(a): We wtorek w Lublinie odbył się męcz kwalifikacji do Ligi Mistrzów między Dynamem Kijów i Rangers F.C.. Kibice ukraińskiej drużyny wywiesili transparent “Free Azov”. Ponownie fani kijowskiej drużyny skandowali banderowskie pozdrowienie......
Ci się bawią a zielony dres szuka ludzi do niezwyciężonej armii ukraińskiej...,,. Oczywiście nasz Rząd nie zauważa banderowskich haseł i zamiast zakazać im gry na terenie Polski siedzi cichutko i udaje że nic się nie stało ...
~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a):Ktoś napisał: ~~To sem ja napisał(a): We wtorek w Lublinie odbył się męcz kwalifikacji do Ligi Mistrzów między Dynamem Kijów i Rangers F.C.. Kibice ukraińskiej drużyny wywiesili transparent “Free Azov”. Ponownie fani kijowskiej drużyny skandowali banderowskie pozdrowienie......
Ci się bawią a zielony dres szuka ludzi do niezwyciężonej armii ukraińskiej...,,. Oczywiście nasz Rząd nie zauważa banderowskich haseł i zamiast zakazać im gry na terenie Polski siedzi cichutko i udaje że nic się nie stało ...
Ale i tak kibole na Legii są bardziej kulturalni,prawda ?
~~Czerwonokrwista Papryka napisał(a): Ale i tak kibole na Legii są bardziej kulturalni,prawda ?