~~Granatowa Konwalia napisał(a): ciekawe...na Tajkę 1.18 na Julię 4.40....
czyli faworytką jest jak widać Tajka...a ja wolę postawić na Julię ..
wiem już co się będzie tu działo po walce...
Julia wygra- zlała faceta...;D
Julia przegra -Julia przegrała ale z facetem...;D
stawiam na nią pomimo tego że było już w tej olimpiadzie kilka przekrętów...jeden z naszym zapaśnikiem który powinien wygrać i to co mi się wybitnie nie spodobało....czerwona kartka dla siatkarza Niemiec a tym samym zabrany cholernie ważny punkt...
zobaczymy co dzisiaj z ''żabojadami''...stawiam na nich...
~~Granatowa Konwalia napisał(a): Polski zapaśnik, Arkadiusz Kułynycz bój o brązowy medal przegrał z zawodnikiem z Ukrainy o rwandyjskich korzeniach - Żanem Bełeniukiem.
''Bełeniuk w udzielonym wywiadzie pozwolił sobie poruszyć także kwestie polityczne. Wypowiedział się o dotychczasowym zaangażowaniu Polaków w wojnę na Ukrainie
Uważam, że Polacy powinni wspierać Ukrainę bez żadnych dodatkowych warunków. Musicie pamiętać, że to my stanowimy obecnie zaporę przed Rosją i robimy to dość skutecznie. Jeśli Rosjanie pokonaliby Ukrainę, to mogą pójść dalej, a to stanowi zagrożenie dla waszego kraju – wyjaśnił. ''
więc co ty gościu robisz w Paryżu?...czy nie powinieneś byś w wojsku i walczyć?
a takie pieprzenie że powinna być pomoc bez żadnych warunków jest idiotyczne...podobnie jak to że kiedy Rosja pokona Ukrainę ruszy na Polskę...
~~Granatowa Konwalia napisał(a): czy ja któregoś z was durne kmioty zaczepiam?
macie ból dupy to proponuję wizytę u specjalisty lub jakiś balsam jako wcierkę ...
a później lamenty...żale do admina że w dupie ma wasze prośby o przywrócenie możliwości logowania...;D
a poszli wy w piSSdu ...
a ja zaraz do STS -u