~~Granatowa Konwalia napisał(a): czy ja któregoś z was durne kmioty zaczepiam?
macie ból dupy to proponuję wizytę u specjalisty lub jakiś balsam jako wcierkę ...
a później lamenty...żale do admina że w dupie ma wasze prośby o przywrócenie możliwości logowania...;D
a poszli wy w piSSdu ...
a ja zaraz do STS -u
~~Granatowa Konwalia napisał(a): a kiedy ja się tu denerwowałem? ...ja jestem niespotykanie spokojny człowiek...
śmierdzącego skręta?...a czy ty wiesz gdzie i jaki tytoń kupuję?
więc zajmij się sobą ...''były forumowiczu'' a nie do końca''były'' jak widzę...;D
no może napiszesz kim tu kiedyś byłeś zanim cię ''wylogowano'' ? ;D
~~Były forumowicz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowa Konwalia napisał(a): a kiedy ja się tu denerwowałem? ...ja jestem niespotykanie spokojny człowiek...
więc zajmij się sobą ...''były forumowiczu'' a nie do końca''były'' jak widzę...;D
Jurko61 a co ?
~~Jasiu napisał(a):Ktoś napisał: ~~Były forumowicz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowa Konwalia napisał(a): a kiedy ja się tu denerwowałem? ...ja jestem niespotykanie spokojny człowiek...
Jurko61 a co ?
A nico.
To jak tam było z twoimi prośbami o możliwość przywrócenia nicka?. Bo chciałeś faktów że tak było a teraz milczysz kiedy dostałeś odpowiedź że to proste do udowodnienia. Prosiłeś czy nie prosiłeś?
Jurko61 jest jeden, jedyny i niepowtarzalny …!!
twój wniosek o przyjęcie do grona JANUSZÓW
został negatywnie rozpatrzony …
jak to klasycznie wpisał Jan wyluzuj gumkę w majtochach ..;);)