~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krzewiasta akacja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowoczarna Skalnica napisał(a): widzę że mordor na posterunku niczym rasowy czekista ...;D
podałem fakty a ten bez odrobiny refleksji tnie...
Ty dostajesz często kopa, to są fakty.
A ty ze strachu przed kopami potrafisz tylko pluć z ukrycia. To jest niezaprzeczalny fakt. Tchórz z ciebie i takie zwykłe zero.
Jasio, a kim ty jesteś, nie znasz mnie a oceniasz , nie znam cię więc nie ocenię , nie denerwuj się chłopcze, a może dziewczynko
~~Krzewiasta akacja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krzewiasta akacja napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Granatowoczarna Skalnica napisał(a): widzę że mordor na posterunku niczym rasowy czekista ...;D
Ty dostajesz często kopa, to są fakty.
A ty ze strachu przed kopami potrafisz tylko pluć z ukrycia. To jest niezaprzeczalny fakt. Tchórz z ciebie i takie zwykłe zero.
Jasio, a kim ty jesteś, nie znasz mnie a oceniasz , nie znam cię więc nie ocenię , nie denerwuj się chłopcze, a może dziewczynko
Lucjan , nie ograniczaj się , nawtykaj mu tak jak to ty potrafisz.
~~Granatowoczarna Skalnica napisał(a): widzę że mordor na posterunku niczym rasowy czekista ...;D
~~Granatowoczarna Skalnica napisał(a): tak...właśnie fakty...
od roku 2015 spadek w rankingu o 7 punktów ...
kto rządził od 2015?
piSSiory...;D
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowoczarna Skalnica napisał(a): tak...właśnie fakty...
od roku 2015 spadek w rankingu o 7 punktów ...
kto rządził od 2015?
piSSiory...;D
Kto spadł i dlaczego?......albo z czego spadł że plecie takie "fakty" ?