~~Terakotowa Trzykrotka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Miętowy Lubczyk napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Makumba POzdrawia napisał(a): No. Jak dobrze pójdzie to za 2-3 miesiąc będziemy już chorować śmiertelnie na małpią ospę. By żyło się lepiej Polakom.
Dlatego powinieneś wziąć 10 dawek preparatu od gatesa
Mamy już spiralę inflacyjną, ale drożyzną teraz są zachwyceni wyborcy koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia, a najwyższą ceną gazu i prądu są po prostu zachwyceni. Brawo dla wyborców koalicji 8 gwiazdek z 13 grudnia, szczególnie dla tych, którzy mieszkają w domach na kredyt ogrzewanych gazem, a którzy już dostali wypowiedzenie umowy o pracę.
CEPIE koalicja 8 gwiazdek to jest Y,e,ba,ć PIS!!!
~~Zielonkawy Barwinek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Granatowoczarna Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarny bez napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Dlaczego Polska znajduje się w czołówce państw przodujących w korupcji której rozkwit nastał po tym jak pisowcy przyspawali się do koryt? Może Czarny bez odpowie?
Słowa, to nie dowody, mogę jak ty napisać , rozkwit korupcji nastał jak peowcy przyspawali się do koryt.
Czarny bzie czy jak ci tam teraz ...
to nie słowa a fakty.
Które Fakty?
Według raportu Corruption Perceptions Index sytuacja dotycząca korupcji w Polsce pogarsza się. Od 2015 roku Polska straciła 7 punktów, co spowodowało spadek w rankingu o 16 miejsc. Tym samym zajmujemy obecnie 45. miejsce. Jest to najgorszy wynik od 2012 roku.
~~Jurek napisał(a): Grubo czyli dwa ojro .
~~Koralowy Omieg napisał(a): myślę że tych swoich ruskich onucek nie spaliłeś...;D
trzymaj na zimę bo na bank ci się przydadzą...
a ja tam dzisiaj postawię na wygraną Zhanga z Rublowem...3.40 do 1.3 kusi ...;D
dodam do kuponu Tsitsipasa ,Dymitrova i Badosę...
na innym kuponie Avanesian za 2.45 i Krueger za 2,35...do tego jakieś dwa ,trzy pewniaczki i wystarczy...
a ty?...ty pilnuj i dbaj o ruskie onuce...;D