~~ napisał(a): skąd takie zadłużenie Poczty? Skąd zadłużenie Azotów? Skąd długi spółek węglowych za ubiegły rok?
odpowiesz ?
raczej nie ...;D
~~Bubu napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bubu napisał(a): To powiedz tu skąd takie zadłużenie Poczty? Skąd zadłużenie Azotów? Skąd długi spółek węglowych za ubiegły rok?
Odpowiesz ?
wawrzynek znikł więc ciebie zapytam...
skąd takie zadłużenie Poczty? Skąd zadłużenie Azotów? Skąd długi spółek węglowych za ubiegły rok?
odpowiesz ?
raczej nie ...;D
A widziałeś to zadłużenie czy ci prawdę Tusk powiedział?
A ,,boga'' ty kiedyś widział? Mówią o nim od wieków a tu uja. Nikt go nie widział.
~~Staroróżowy Rannik napisał(a): skończyły się tanie komponenty z ''matuszki Rasiji'' to i Azoty padają na ryj...
tym samym Grupa Azoty Akademia Tarnów kończy przygodę z ligą...
za nią pada Chemik Police żużlowcy Unii i szczypiorniści...
ale spoko...będzie olimpiada...;D
ja pier...ę ...co za kraj...;D
~~Staroróżowy Rannik napisał(a): skończyły się tanie komponenty z ''matuszki Rasiji'' to i Azoty padają na ryj...
~~Uśmiechamy się napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): skąd takie zadłużenie Poczty? Skąd zadłużenie Azotów? Skąd długi spółek węglowych za ubiegły rok?
odpowiesz ?
raczej nie ...;D
Jak zadłużenie ? Przecież 14 sierpnia Tusk Donald skomentował nowe dane o PKB Polski. "Niemców to bijemy na głowę".....
Hahaha....Niemcy,trzecia potęga gospodarcza świata,przegonili Japonię a tu się okazuje,że my jesteśmy lepsi ! Fajne sny o POtędze ma ten Tusk ! Śni na jawie? Kiedy wyprzedzimy Stany i Chińczyków?......
Podobno jak się ktoś spyta Tuska ile ma centymetrów to mówi że prawie 30 w zimnej wodzie. To jest cud, brak inwestycji a PKB rośnie, to tak jakby nie tankować auta a ono by jeździło szybciej jak zatankowane. Tusk to jest codotworca!
~~Idi ty na xuj napisał(a): ~~Staroróżowy Rannik napisał(a): skończyły się tanie komponenty z ''matuszki Rasiji'' to i Azoty padają na ryj...
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Rannik napisał(a): skończyły się tanie komponenty z ''matuszki Rasiji'' to i Azoty padają na ryj...
Kto tu cię łajzo trzyma ? Wypie"rda"laj.
~~Zakład karny czeka napisał(a): Morawiecki jest pierwszym premierem ktòry pòjdzie siedzieć