~~Bolecnauta napisał(a): Coś bardzo ostrożny się zrobiłeś Lucjan. Teraz to wręcz pieszczotliwie ,,panienka'' a nie tak dawno wyzywałeś od ,,parów'' ,gnid i kanalii.
Ciepło koło gaci się zrobiło ? Trzeba było wcześniej o tym myśleć a nie teraz kiedy może okazać się zbierzesz po garbie.
Teraz ',,panienka z DM '' a nie tak dawno wrzucałeś tu i imię i nazwisko?
Ciekawe jak ty będziesz tu wyglądał zalewając się łzami.
Nie mogę się doczekać na wezwanie z policji , jak nie znasz mojego powiedzenia to ci przypomnę , każdemu odpowiadam tak jak na to zasłużył " ADEKWATNIE " , " spoliczkowany " oddaję nie nadstawiam drugiego policzka .
Coś ci wkleję jak oceniano " panienkę " z DM przed laty , nic się nie zmienił .
2017r. o 17:10
fa , lc, o napisał(a): zamiast skupiać się na pisaniu kolejnych bredni może tak odpowiesz jako kto tydwałes ...
oszuście i hipokryto :)
Odpowiedź :
" Sam się prosisz głupku wioskowy. Nie mam zamiaru zniżać się do twojego gównianego poziomu, ale skoro mnie po chamsku hejtujesz? Krótko kilka kwestii...
Jeżeli facet za wiele blabla o pieniądzach, o tym jaki jest szczęśliwy, to prawda jest inna. Prawdziwi mężczyźni z klasą nie rozmawiają o kasie, ani o związkach z kobietami. Przy okazji żonęęęę przeprosiłeś?
Jeżeli taki jakiś mały ktoś jak ty, zbyt wiele mówi o "jajach", że ktoś ich nie ma, a on to niby ma ogromne, to także prawda jest inna.
Kiedy ktoś blabla głupoty bez opamiętania tak, jak ty, kiedy uruchamia mu się bezrozumny słowotok, to właściwie nic nie ma do powiedzenia.
I... kundelek taki jak ty, kiedy obszczekuje każdą nogawkę, to nie dlatego, że jest odważny, tylko dlatego, że biedny piesek umiera ze strachu.
Oszustem i hipokrytą tutaj jesteś ty. Jak na razie pokazałeś tylko swoją paranoję i głupotę.
Na koniec. Zachowujesz się, jak psychicznie chory? Twoje paranoje mnie nie obchodzą. Znajdź sobie kogoś innego do hejtu.
Chyba nie załapałeś? Ale ten temat jest specjalnie dla ciebie blablusiu, więc lej ten jaaad dalej. Twoja nienawiść ciebie samego zeżre. Dla mnie EOTbetoniaro ."
Dopisane 31.08.2024r. o godz. 21:25:
Dobranoc .