~~Żółtoczerwony Łubin napisał(a): Powtarzasz kłamstwa rosyjskiej propagandy.
~~Krasna Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Łubin napisał(a): Powtarzasz kłamstwa rosyjskiej propagandy.
gdybym robił to co próbujesz mi zarzucać pisał bym to co mówi np. Lee Stranachan...
ale co ty możesz o tym wiedzieć jak ty jesteś zaślepiony fobią...;D
~~Krasna Portulaka napisał(a): kto dzisiaj pamięta Dżulię która narobiła ''wałów'' na tej całej Ukrainie i spierdzieliła na Rivierę gdzie na luksusowym jachcie dopadli ją paparazzi? ...a dzisiejsi Ukraińcy na ulicach Monte Carlo czym się wożą?
jeśli myślicie że ''paseratti '' czy ''golfinami'' to jesteście w wielkim błędzie...
to jak?
doczytaliście o ile wzrósł majątek ''shreka'' od początku wojny? ;D
wiochy i miasta są niszczone ostrzałem a on co sobie kupił ? ano willę pod Kairem...;D
wiecie za ile?
~~Złotordzawa Choina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasna Portulaka napisał(a): kto dzisiaj pamięta Dżulię która narobiła ''wałów'' na tej całej Ukrainie i spierdzieliła na Rivierę gdzie na luksusowym jachcie dopadli ją paparazzi? ...a dzisiejsi Ukraińcy na ulicach Monte Carlo czym się wożą?
jeśli myślicie że ''paseratti '' czy ''golfinami'' to jesteście w wielkim błędzie...
to jak?
doczytaliście o ile wzrósł majątek ''shreka'' od początku wojny? ;D
wiochy i miasta są niszczone ostrzałem a on co sobie kupił ? ano willę pod Kairem...;D
wiecie za ile?
Obrotny chłopak , to i ma ..
a jak u ciebie ..? , nadal na poddaszu ..?
czy coś się zmieniło….?
~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasna Portulaka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Łubin napisał(a): Powtarzasz kłamstwa rosyjskiej propagandy.
gdybym robił to co próbujesz mi zarzucać pisał bym to co mówi np. Lee Stranachan...
Wiemy Janusz ,wiemy. Ty czekasz na zwycięstwo twojego Putina na Ukrainie, komusza krew w tobie płynie.
Ale średniowiecze ,ale pelikan jesteś z zapełnionym karmidłami umysłem , na pewno oglądasz TV i czytasz portale typu Onet,Interia czy Wirtualna Ukraina ,do Twojego zaśmiecionego umysłu nie dociera że bliżej do komuny jest w Unii w USA czy Kanadzie niż w Rosji czy w Chinach .Świat się zmienił pelikanie
~~Anty pelikanom napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasna Portulaka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Żółtoczerwony Łubin napisał(a): Powtarzasz kłamstwa rosyjskiej propagandy.
Wiemy Janusz ,wiemy. Ty czekasz na zwycięstwo twojego Putina na Ukrainie, komusza krew w tobie płynie.
Ale średniowiecze ,ale pelikan jesteś z zapełnionym karmidłami umysłem , na pewno oglądasz TV i czytasz portale typu Onet,Interia czy Wirtualna Ukraina ,do Twojego zaśmiecionego umysłu nie dociera że bliżej do komuny jest w Unii w USA czy Kanadzie niż w Rosji czy w Chinach .Świat się zmienił pelikanie
Wierzę Ci na słowo , ja nigdy nie byłem w USA czy Kanadzie , ani w Rosji ani w Chinach , więc nie wiem gdzie jest bliżej do komuny . Zazdroszczę Ci , zobaczyłeś kawał świata.