Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Ferdek niezalogowany
22 października 2024r. o 9:58
Patrzę w prawo patrzę w lewo, aha patrzę na ulicę żeby była jasność i co widzę?
Brak sukcesów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~oddaj rentę złodzieju niezalogowany
22 października 2024r. o 10:01
Wniosek? Masz jaskrę.
~~Ferdek niezalogowany
22 października 2024r. o 10:05
O widzę...... widzę.........idzie jeden uśmiechnięty i zadowolony.......to ty?
~~Rysiek niezalogowany
22 października 2024r. o 10:06
Tak . To ja. Tylko mnie wylogowało. ;)
~~Jasio niezalogowany
22 października 2024r. o 10:09
''Zaawansowany system antyrakietowy THAAD, wysłany przez amerykańskie wojsko, dotarł już do Izraela i jest "gotowy" do użycia – oznajmił w poniedziałek w Kijowie szef Pentagonu Lloyd Austin.''

To do kur///y nędzy nie jęczeć że Korea dozbraja Rosję.
HAHAHAHAHAHAHA
~~Rudoczerwona Jasnota niezalogowany
22 października 2024r. o 10:16
~~Jasio napisał(a): To do kur///y nędzy nie jęczeć że Korea dozbraja Rosję.
HAHAHAHAHAHAHA

Jasiu powiedz jakie tam sukcesy Tuska na arenie międzynarodowej ? Otrzymał już listę poleceń od mocodawców ? Jego minister Sikorski na baczność czeka na wytyczne od Załeńskiego....haha....nikt mnie w Europie nie ogra.....hahaha....
~~Ferdek niezalogowany
22 października 2024r. o 10:16
A nie to jednak nie ty, a zdaleka myślałem że to ty:)
~~To sem ja niezalogowany
22 października 2024r. o 10:24
"Inwestowanie tak dużo w relacje z Ukrainą bez konkretnych korzyści, abstrahując, że nie możemy nawet ekshumować ofiar zbrodni na Wołyniu, tylko płacimy od dwóch lat, oddaliśmy nasze czołgi, samoloty. lat, oddaliśmy nasze czołgi, samoloty. Przyjęliśmy w sposób nieograniczony imigrantów z Ukrainy, PiS i Platforma ręka w rękę uprzywilejowały tych ludzi w stosunku do Polaków, mówię o przywilejach typu 500+, 800+, darmowe mieszkania, kredyty 2 proc. itd. To jest ewenement na skalę światową, ale kiedy przychodzi co do czego, to te uściski z politykami Ukrainy okazały się nic niewarte – zaznaczył Tyszka."
Polityk wskazał, że obie partie – Prawo i Sprawiedliwość oraz Platforma Obywatelska popełniły duże błędy w relacjach z Ukrainą.Przecież to jest plucie nam w twarz, że nie możemy ekshumować ofiar. Czy pan wie, że na Ukrainie są ekshumowani hitlerowscy żołnierze w liczbie ok. 100 tys., a polscy nie mogą być? To jest bankructwo tego systemu Kaczyńskiego i Tuska. Zarzucam Kaczyńskiemu i Tuskowi skrajną antypolską naiwność” – mówił polityk.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza