~~szofer napisał(a):Ktoś napisał: ~~Milioner Donald Tusk napisał(a): A jeszcze jedna sprawa . Zabierajcie pieniądze z PPK. Rudy kryminalista znów chce Polaków OSZUKAĆ.
Będziesz bardziej ku_rwował , jak twojej matce od nowego roku , Tusk kasę fiskalna każe wprowadzić.
A to nie są małe pieniądze.
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~szofer napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Milioner Donald Tusk napisał(a): A jeszcze jedna sprawa . Zabierajcie pieniądze z PPK. Rudy kryminalista znów chce Polaków OSZUKAĆ.
Będziesz bardziej ku_rwował , jak twojej matce od nowego roku , Tusk kasę fiskalna każe wprowadzić.
A to nie są małe pieniądze.
Jest, obudził się nasz lokalny błazen i sru - cos o matkach na parkingach.
Chociaż dzisiaj trochę zmienił formułę, bo nie o parkingach, a o kasach fiskalnych - pospał, to i wena poszybowała pod niebiosa.
Maładiec
No widzisz ,nie pisałem o parkingach a tobie one i tak się kojarzą . Te matki oczywiście .Płacisz sumiennie za wykonaną usługę czy rzucasz parę groszy na odczepnego ?
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla napisał(a): U mnie w firmie prawie wszyscy już wybrali pieniądze z PPK . Nikt tej rudej OURWIE już nie wieży .
~~Niebieskofioletowa Inkarwilla napisał(a): U mnie w firmie prawie wszyscy już wybrali pieniądze z PPK . Nikt tej rudej OURWIE już nie wieży .