~~Zzieleniały Powojnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): przecież wiadomo...
szczerbata żoliborska łajza rozbiła skarbonkę i dała ZE SWOICH ;D na wszystkie ''plusy'' i trzynastki ,czternastki...;D
prawda piSSdzielcy? ;D
Ta PISia ciemnota naprawdę wierzy ze Kaczyński dawał ze swoich . A truposz kupił ciemniaków za ich pieniądze .
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zzieleniały Powojnik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): przecież wiadomo...
szczerbata żoliborska łajza rozbiła skarbonkę i dała ZE SWOICH ;D na wszystkie ''plusy'' i trzynastki ,czternastki...;D
prawda piSSdzielcy? ;D
Ta PISia ciemnota naprawdę wierzy ze Kaczyński dawał ze swoich . A truposz kupił ciemniaków za ich pieniądze .
A u mnie sprawa prosta: - nie mam waszych pieniędzy.
No i co mi zrobicie? :D:D
Dopóki matka coś przynosi , z głodu nie zdechniesz .
~~Mak ozdobny napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rdzawa Porzeczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): no proszę...niby czyta a nie wie co czyta...;D
I dalej, Yanie, brniesz ze swoją naiwnąścią. Powiedział to, co mu kazali powiedzieć... poniał....
A kto mu kazał?
No odpowiesz czy nie?
~~Rdzawa Porzeczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): no proszę...niby czyta a nie wie co czyta...;D
I dalej, Yanie, brniesz ze swoją naiwnąścią. Powiedział to, co mu kazali powiedzieć... poniał....