Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
30 października 2024r. o 19:10
~~Zzieleniały Powojnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): przecież wiadomo...
szczerbata żoliborska łajza rozbiła skarbonkę i dała ZE SWOICH ;D na wszystkie ''plusy'' i trzynastki ,czternastki...;D

prawda piSSdzielcy? ;D

Ta PISia ciemnota naprawdę wierzy ze Kaczyński dawał ze swoich . A truposz kupił ciemniaków za ich pieniądze .

A u mnie sprawa prosta: - nie mam waszych pieniędzy.
No i co mi zrobicie? :D:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnożółty Kasztanowiec niezalogowany
30 października 2024r. o 19:12
w ten prosty sposób ''porzeczka'' sam się ''znokautował''...;D
już po ''porzeczce'' bo już się tu nie pojawi....hahahaha
~~kierowca z TIR-a niezalogowany
30 października 2024r. o 19:14
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zzieleniały Powojnik napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): przecież wiadomo...
szczerbata żoliborska łajza rozbiła skarbonkę i dała ZE SWOICH ;D na wszystkie ''plusy'' i trzynastki ,czternastki...;D

prawda piSSdzielcy? ;D

Ta PISia ciemnota naprawdę wierzy ze Kaczyński dawał ze swoich . A truposz kupił ciemniaków za ich pieniądze .

A u mnie sprawa prosta: - nie mam waszych pieniędzy.
No i co mi zrobicie? :D:D

Dopóki matka coś przynosi , z głodu nie zdechniesz .
30 października 2024r. o 19:17
ten ukraiński prezy-dencik ubrał sobie koszulkę chyba os złodzieja Szopy z napisem Make Russia small again" ...;D a kto to ma sprawić?...ty?
na tej koszulce powinien być napis- I am a warmonger...
~~Mak ozdobny niezalogowany
30 października 2024r. o 19:18
~~Mak ozdobny napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rdzawa Porzeczka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): no proszę...niby czyta a nie wie co czyta...;D

I dalej, Yanie, brniesz ze swoją naiwnąścią. Powiedział to, co mu kazali powiedzieć... poniał....
A kto mu kazał?

No odpowiesz czy nie?
30 października 2024r. o 20:04
~~Rdzawa Porzeczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): no proszę...niby czyta a nie wie co czyta...;D

I dalej, Yanie, brniesz ze swoją naiwnąścią. Powiedział to, co mu kazali powiedzieć... poniał....

no widzisz śmieszna ''porzeczko'' jak sam wyszedł na ''duraka''...;D
a najlepsze w tym jest to że sam z siebie takiego zrobił ...

tak ,tak...trzeba myśleć co się pisze a u ciebie z tym nietęgo...oj nietęgo...;D
30 października 2024r. o 20:35
''Prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski potajemnie zwrócił się do USA z prośbą o dostarczenie strategicznych pocisków Tomahawk. Teraz Kijów oskarża Waszyngton o ujawnienie tej informacji.

— Widzicie, co dzieje się teraz w mediach? Mówią, że Ukraina chce lub chciała otrzymać wiele pocisków rakietowych, takich jak Tomahawki itd., ale to były poufne informacje między Ukrainą a Białym Domem. Teraz okazuje się, że nie ma nic poufnego między nami — powiedział Zełenski.

Jednocześnie Zełenski zwrócił uwagę na fakt, że Kijów otrzymał jedynie 10 proc. amerykańskiej pomocy wojskowej, a kraje zachodnie nie dostarczyły wszystkich obiecanych systemów obrony powietrznej. Jednak ukraiński prezydent stwierdził, że nie zwróci się do krajów zachodnich o pomoc w postaci wysłania żołnierzy z tych krajów z powodu zaangażowania przez Rosję żołnierzy z Korei Północnej. Według niego takie rozmowy mogłyby podważyć obecne wsparcie dla Ukrainy.''

;D ;D ;D

ja pierdzielę...jakie teraz żale...
a teraz ''sprawa się rypła''...
i jeszcze teraz bezczelniak ''zapewnia '' że ...
''nie zwróci się do krajów zachodnich o pomoc w postaci wysłania żołnierzy z tych krajów '' ;D
~~Jesteście KANALIAMI niezalogowany
30 października 2024r. o 20:52
Kiedy macierewicz i jego mocodawca utracą immunitet i staną przed prawdą ??
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza