Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Ciemnoszary Rdest niezalogowany
6 listopada 2024r. o 18:33
A kto to jest Zieliński?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Perłowy Milin niezalogowany
6 listopada 2024r. o 18:58
~~Ciemnoszary Rdest napisał(a): A kto to jest Zieliński?

Żona Zielińskiego !
~~Misiewicz niezalogowany
6 listopada 2024r. o 19:02
Jarosław nie jest geyem.
~~ niezalogowany
6 listopada 2024r. o 19:04
~~Zielona Truskawka napisał(a): Wracamy do tematu sukcesów nowego rządu i tu niespodzianka nikt w klasie nie umiał odpowiedzieć jaki jest sukces, a to jest bardzo proste tym sukcesem oczywistym i ekologicznym jest pani Ministresa Zielińska.:):):)

Jak skończysz czwartą klasę może zaczniesz myśleć. Wtedy może coś zaczniesz rozumieć.
~~Zielona Truskawka niezalogowany
6 listopada 2024r. o 19:14
I jeszcze lekcje odrobiłem, ale chociaż mogę wykorzystać zakaz oceniania:)
~~ niezalogowany
6 listopada 2024r. o 19:23
~~Zielona Truskawka napisał(a): I jeszcze lekcje odrobiłem, ale chociaż mogę wykorzystać zakaz oceniania:)

U Jasia nie przejdziesz.....Jasiu zadaje pytania i ocenia ....nie to co jego ministra :-)
~~Sinojasna Orchainea niezalogowany
6 listopada 2024r. o 19:26
Pomoc powodziowa wzrosła z 2000 do 3000zł czyli jeden tysiąc. Według pani Ministresy Zielińskiej pomoc ta wzrosła o 1/3:)
To zadanie dla dzieci z czwartej klasy?
No z matematyką to pani Ministresa już dawno nie ma styczności?
~~J23 niezalogowany
6 listopada 2024r. o 19:32
Jasiu a czy to że TV Republika transmitowała wieczór wyborczy bezpośrednio ze sztabu Donalda Trumpa a TVN24 z chodnika obok to sukces Tuska ? Czy fakt iż oglądalność TV Republiki była najwyższa w Polsce ( ostatnio kolejny raz) to sukces Tuska ?.......haha.......ciekawe co na ten temat powiedziała twoja " ulubiena" stacja? Pewnie jakoś tobie i tobie podobnym to wytłumaczyli :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza