~~Trudno nadążyć napisał(a): Donald Tusk podczas swojego wystąpienia z 17 marca 2023 roku:
- Donald Trump ma "małe szanse na wygranie kolejnych wyborów".
– "Trump i jego zależność od rosyjskich służb dzisiaj już nie podlega dyskusji. To nie jest moje przypuszczenie, to jest efekt dochodzenia amerykańskich służb. Nie wykluczają amerykańskie służby, że Trump został wręcz zwerbowany przez rosyjskich służby 30 lat temu"
Trudno nadążyć
~~Trudno nadążyć napisał(a): Tusk zadzwonił do Donalda Trumpa, aby pogratulować mu zwycięstwa w wyborach prezydenckich?
Tusk: - "Nie było takiej rozmowy"!!!
Trudno nadążyć?
~~Trudno nadążyć napisał(a): Donald Tusk podczas swojego wystąpienia z 17 marca 2023 roku:
– "Trump i jego zależność od rosyjskich służb dzisiaj już nie podlega dyskusji. To nie jest moje przypuszczenie, to jest efekt dochodzenia amerykańskich służb. Nie wykluczają amerykańskie służby, że Trump został wręcz zwerbowany przez rosyjskich służby 30 lat temu"
Trudno nadążyć
~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Donald Tusk podczas swojego wystąpienia z 17 marca 2023 roku:
Trudno nadążyć
Donald Tusk po wyborze Trumpa na prezydenta Stanów Zjednoczonych:
- "Tego typu sugestii nigdy nie zgłaszałem"
Czyżby kłamał? To niemożliwe :D:D:D
Zastosowana autokorekta