Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Niebieskofioletowa Inkarwilla niezalogowany
7 listopada 2024r. o 16:00
przecież to jest ourwa kłamca jakiego Polska jeszcze nie widziała . To się w pale nie mieści jak to rude kłamie .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~taka prawda niezalogowany
7 listopada 2024r. o 16:02
~~Trudno nadążyć napisał(a): Donald Tusk podczas swojego wystąpienia z 17 marca 2023 roku:
- Donald Trump ma "małe szanse na wygranie kolejnych wyborów".
– "Trump i jego zależność od rosyjskich służb dzisiaj już nie podlega dyskusji. To nie jest moje przypuszczenie, to jest efekt dochodzenia amerykańskich służb. Nie wykluczają amerykańskie służby, że Trump został wręcz zwerbowany przez rosyjskich służby 30 lat temu"
Trudno nadążyć

Kaczyński Jarosław przez 2 lata spotykania się z Ruskim agentem , rodeo oglądali . Przez 2 lata na okrągło rodeo .A Macierewicz to taki dobrotliwy starszy pan.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
7 listopada 2024r. o 16:05
Tusk zadzwonił do Donalda Trumpa, aby pogratulować mu zwycięstwa w wyborach prezydenckich?
Tusk: - "Nie było takiej rozmowy"!!!
Trudno nadążyć?
~~zasadnicze pytanie niezalogowany
7 listopada 2024r. o 16:07
~~Trudno nadążyć napisał(a): Tusk zadzwonił do Donalda Trumpa, aby pogratulować mu zwycięstwa w wyborach prezydenckich?
Tusk: - "Nie było takiej rozmowy"!!!
Trudno nadążyć?

Twoja matka dała by Trumpowi czy Tuskowi , czy jakby zapłacili to obu ? Spytaj.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
7 listopada 2024r. o 16:13
~~Trudno nadążyć napisał(a): Donald Tusk podczas swojego wystąpienia z 17 marca 2023 roku:
– "Trump i jego zależność od rosyjskich służb dzisiaj już nie podlega dyskusji. To nie jest moje przypuszczenie, to jest efekt dochodzenia amerykańskich służb. Nie wykluczają amerykańskie służby, że Trump został wręcz zwerbowany przez rosyjskich służby 30 lat temu"
Trudno nadążyć

Donald Tusk po wyborze Trumpa na prezydenta Stanów Zjednoczonych:
- "Tego typu sugestii nigdy nie zgłaszałem"
Czyżby kłamał? To niemożliwe :D:D:D
~~Mlecznobiały Śnieżnik niezalogowany
7 listopada 2024r. o 16:14
~~Trudno nadążyć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a): Donald Tusk podczas swojego wystąpienia z 17 marca 2023 roku:
Trudno nadążyć

Donald Tusk po wyborze Trumpa na prezydenta Stanów Zjednoczonych:
- "Tego typu sugestii nigdy nie zgłaszałem"
Czyżby kłamał? To niemożliwe :D:D:D

Pytałeś ?
~~Jasiu niezalogowany
7 listopada 2024r. o 16:20
"Nie wyślemy amerykańskich mężczyzn i kobiet, by utrzymywali pokój na Ukrainie, i nie będziemy za to płacić. Poprośmy o to Polaków, Niemców, Brytyjczyków i Francuzów"
~ Donald Trump, AD 2024.
Konfederacja i PiS muszą być dumne.Jak już wcześniej pisałem, z krec prawica obudzi się gdy kacapskie wojska będę zajmować Lwów.
A potem będą prosić Matkę Boską o pomoc.

Zastosowana autokorekta

~~umorusany czajnik niezalogowany
7 listopada 2024r. o 17:18
Donald Trump działa w interesie USA. Warto by politycy innych krajów wzięli z niego przykład i zaczeli działać w interesie własnych krajów. Taki POPiS na przykład.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza