~~Fakty i opinie napisał(a): Dobre wiadomości z USA
Trump mianuje Matthew Gaetz na stanowisko prokuratora generalnego ,Matt Gaetz to wielki przeciwnik dalszego finansowania wojny na Ukrainie. Gaetz to chyba najlepszy kandydat na stanowisko Prokuratora Generalnego jaki jest.
Tulsi Gabbard na stanowisko szefa wywiadu zagranicznego.Gabbard, wcześniej związana z demokratami, znana jest z poglądów przychylnych Rosji.
Elton Musk oraz Vivek Ramaswamy
mając się zająć gospodarką i walką z deep state czyli osuszaniem bagna.
Także dobre wiadomości z Niemiec ,największe poparcie na stanowisko kanclerza u Niemców ma Alice Weidel z AFD.Miałem przyjemność poznać ją osobiście ,wspaniała kobieta.Dużo Polaków należy do AFD i jest nawet na wysokich stanowiskach.Podawane informacje przez karmniki dla pelikanów jakoby AFD jest partią faszystowską jest wierutnym kłamstwem rozsiewanym przez bagno .
Bagno boi się Trumpa, boi się AFD, boi się Rosji,boi się Chin ,boi się BRICS
~~Iwan napisał(a): Nie u nas bo teraz my dwaj mamy jedną wspólną babę. A na mojej kufajce całkiem dobrze się leży twojej Irinie. Ależ ona jest głęboka ale sięgam.
~~Iwan napisał(a): Mnie tam twoja jedna wystarczy. Ależ ona nienasycona. Mówiła mi nie raz że się nie sprawdzasz bo podmuch granatu urwał ci to co ważne u faceta a ja to mam.
~~ napisał(a): Po tym wpisie już wiem. Nawet w pełnym rozwarciu.