Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~pytanie retoryczne niezalogowany
14 listopada 2024r. o 14:30
~~Fakty i opinie napisał(a): Dobre wiadomości z USA
Trump mianuje Matthew Gaetz na stanowisko prokuratora generalnego ,Matt Gaetz to wielki przeciwnik dalszego finansowania wojny na Ukrainie. Gaetz to chyba najlepszy kandydat na stanowisko Prokuratora Generalnego jaki jest.

Tulsi Gabbard na stanowisko szefa wywiadu zagranicznego.Gabbard, wcześniej związana z demokratami, znana jest z poglądów przychylnych Rosji.

Elton Musk oraz Vivek Ramaswamy
mając się zająć gospodarką i walką z deep state czyli osuszaniem bagna.

Także dobre wiadomości z Niemiec ,największe poparcie na stanowisko kanclerza u Niemców ma Alice Weidel z AFD.Miałem przyjemność poznać ją osobiście ,wspaniała kobieta.Dużo Polaków należy do AFD i jest nawet na wysokich stanowiskach.Podawane informacje przez karmniki dla pelikanów jakoby AFD jest partią faszystowską jest wierutnym kłamstwem rozsiewanym przez bagno .
Bagno boi się Trumpa, boi się AFD, boi się Rosji,boi się Chin ,boi się BRICS

Iwan , u was dalej baby wspólne , a kufajka i walonki na talony ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Iwan niezalogowany
14 listopada 2024r. o 14:38
Nie u nas bo teraz my dwaj mamy jedną wspólną babę. A na mojej kufajce całkiem dobrze się leży twojej Irinie. Ależ ona jest głęboka ale sięgam.
~~Pomarańczowobrązowy Miskant niezalogowany
14 listopada 2024r. o 19:24
~~Iwan napisał(a): Nie u nas bo teraz my dwaj mamy jedną wspólną babę. A na mojej kufajce całkiem dobrze się leży twojej Irinie. Ależ ona jest głęboka ale sięgam.

Jak zwykle Iwan łżesz jak suka. Tylu was na tej wojnie ubyło, że jeszcze trochę , a jeden kacap będzie miał cztery baby do obsłużenia.
~~Iwan niezalogowany
14 listopada 2024r. o 19:38
Mnie tam twoja jedna wystarczy. Ależ ona nienasycona. Mówiła mi nie raz że się nie sprawdzasz bo podmuch granatu urwał ci to co ważne u faceta a ja to mam.
~~Morska Skalnica niezalogowany
14 listopada 2024r. o 19:51
~~Iwan napisał(a): Mnie tam twoja jedna wystarczy. Ależ ona nienasycona. Mówiła mi nie raz że się nie sprawdzasz bo podmuch granatu urwał ci to co ważne u faceta a ja to mam.

Ty fantasta ,dobrze że krowy nie chodzą w majtkach ,bo nie wiedział byś jak wygląda pizda !
~~ niezalogowany
14 listopada 2024r. o 20:09
Po tym wpisie już wiem. Nawet w pełnym rozwarciu.
~~ha ha niezalogowany
14 listopada 2024r. o 21:03
~~ napisał(a): Po tym wpisie już wiem. Nawet w pełnym rozwarciu.

To uważaj żeby głowa ci tam nie wpadła !
~~Rdzawobrązowy Żeniszek niezalogowany
przedwczoraj o 7:48
"NIE dla umowy UE-Mercosur! Naszym zadaniem jest ochrona konkurencyjności polskiego rolnictwa oraz polskiej gospodarki. Zaproponowane porozumienie zagraża polskim rolnikom oraz konsumentom i jako PSL kategorycznie się mu sprzeciwiamy" – napisał na X Władysław Kosiniak-Kamysz.

przestań pieprzyc ''tygrysku'...;D

popatrz co się dzieje na granicy z Ukrainą...''zboże'' nadal jedzie a wczoraj inspekcja w Lublinie zakazała wjazdu ciężarówce z mrożonymi jeżynami bo waliło z nich fermentacją a i zakażone były pleśnią...
gdzie to jechało?
a gdzie obiecana lista firm jakie zakupiły wcześniej to ''zboże''?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza