Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Dramat niezalogowany
24 listopada 2024r. o 18:32
Nawrocki pierwszą swoją wypowiedź zaczął od mieszania Kościoła w politykę o krzyży. Ot pseudo katolil z pierwszej ławki.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
24 listopada 2024r. o 20:51
&t=264s
~~Płowa Miechunka niezalogowany
24 listopada 2024r. o 21:13
no proszę ...
już coraz głośniej mówi się o koalicji piSS z Konfą...

pisałem o tym bo wiedziałem że tak będzie....podobnie przewidywałem że jeśli ktoś zdradzi ''koalicję'' to będzie to Hołownia ''ministrant'' i Kamyszek ''tygrysek''...;D
~~Bystry umysł niezalogowany
24 listopada 2024r. o 22:30
~~Dramat napisał(a): Nawrocki pierwszą swoją wypowiedź zaczął od mieszania Kościoła w politykę o krzyży. Ot pseudo katolil z pierwszej ławki.

dramat to w teatrze i kandydat niemieckiej partii
~~Eee niezalogowany
25 listopada 2024r. o 4:54
Tylko Kaczy , będzie miał poparcie księży katolickich ,albowiem tam prawie wszyscy to LGBT.
~~Ciemnobursztynowa Trytoma niezalogowany
25 listopada 2024r. o 6:24
~~Płowa Miechunka napisał(a): no proszę ...
już coraz głośniej mówi się o koalicji piSS z Konfą...

pisałem o tym bo wiedziałem że tak będzie....podobnie przewidywałem że jeśli ktoś zdradzi ''koalicję'' to będzie to Hołownia ''ministrant'' i Kamyszek ''tygrysek''...;D

Ale ci ten twój TV bałagan w głowie robi.... Analityk z kropki....haha
~~Zielonkawobłękitna Katalpa niezalogowany
25 listopada 2024r. o 6:34
''Większość wyborców PiS rozważa koalicję z Konfederacją, choć sympatycy Krzysztofa Bosaka i Sławomira Mentzena są sceptyczni - wynika z sondażu Pollster dla "Super Expressu".

Z najnowszego sondażu Instytutu Badań Pollster, przeprowadzonego na zlecenie "Super Expressu", wynika, że 51 proc. wyborców PiS jest otwartych na koalicję z Konfederacją. Przeciwnego zdania jest 28 proc., a 21 proc. nie ma zdania.
Wśród sympatyków Konfederacji 39 proc. akceptuje możliwość współpracy z PiS, podczas gdy 48 proc. jest temu przeciwnych. 13 proc. nie ma wyrobionej opinii.''
~~ugięty kark niezalogowany
25 listopada 2024r. o 9:52
~~Zielonkawobłękitna Katalpa napisał(a): ''Większość wyborców PiS rozważa koalicję z Konfederacją, choć sympatycy Krzysztofa Bosaka i Sławomira Mentzena są sceptyczni - wynika z sondażu Pollster dla "Super Expressu".

Z najnowszego sondażu Instytutu Badań Pollster, przeprowadzonego na zlecenie "Super Expressu", wynika, że 51 proc. wyborców PiS jest otwartych na koalicję z Konfederacją. Przeciwnego zdania jest 28 proc., a 21 proc. nie ma zdania.
Wśród sympatyków Konfederacji 39 proc. akceptuje możliwość współpracy z PiS, podczas gdy 48 proc. jest temu przeciwnych. 13 proc. nie ma wyrobionej opinii.''

Może wtedy Polska zachowałaby suwerenność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.