~~ napisał(a): Holenderski minister obrony, Ruben Brekelmans, wyraził pesymizm co do sytuacji Ukrainy w toczącej się wojnie z Rosją. Jego zdaniem Rosja obecnie ma przewagę i "można wręcz stwierdzić, że Ukraina przegrywa wojnę". Takie stanowisko przedstawił podczas debaty w parlamencie Holandii.
Minister, cytowany przez agencję ANP, zauważył, że Rosjanie zajmują coraz większe obszary ukraińskiego terytorium, a infrastruktura energetyczna kraju jest regularnie atakowana za pomocą rakiet i dronów. - Jednocześnie rośnie potęga militarna Rosji - dodał.
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): założył bym temat- ''porażki obecnego rządu''
~~janusz tego forum napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): założył bym temat- ''porażki obecnego rządu''
Najlepsze jest to , że do objęcia władzy przez ten rząd przyłozyłes rękę . Jestes porażka tak jak ten rząd .
~~janusz tego forum napisał(a):Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): założył bym temat- ''porażki obecnego rządu''
Najlepsze jest to , że do objęcia władzy przez ten rząd przyłozyłes rękę . Jestes porażka tak jak ten rząd .
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a):Ktoś napisał: ~~janusz tego forum napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): założył bym temat- ''porażki obecnego rządu''
bzdura....
oczekiwałem zmian na lepsze...
oczekiwałem rozliczeń piSSiorów z oszustw ,złodziejstwa ,afer i wszelkich przekrętów...
nikt w obietnicach wyborczych nie powiedział słowem o wpychaniu naszego kraju w konflikt a nawet wojnę...
dopuszczałem gadki o pomocy ale i tu byłem sceptyczny...
a dzisiaj co?
potwierdza się to o czym kiedyś wielokrotnie pisałem...
pierwszymi z tych którzy się sprzedadzą będzie kamyszek -''tygrysek '' i ''ministrant ''Hołownia...
i dzisiaj wychodzą te sprzedawczyki ,te łajzy z psl-u i otwarcie mówią o tym że głosowali przeciwko odebraniu żoliborskiej łajzie ''ymuniteta''...
bo ten jest od tego by chronić posłów przed odpowiedzialnością ....;D
nie ma nic jaskrawszego co mogło by teraz pokazać ze mówiąc o tym w ten sposób , za kogo oni mają mnie ,innych tu piszących i miliony Polaków...
''polityczne dziwki ''...
ale tak z tymi ''ludowcami'' jest od dekad...
od ZSL-u przez dawny i obecny psl....
nie mogło być inaczej skoro ich Pawlak powiedział cos co zawsze będę pamiętał...
''nieważne kto wygra- my z nimi będziemy w koalicji...''
a te ''wuje'' wychodzą dzisiaj na mównicę i pierdo.l.ą o dziedzictwie Drzymały i Korfantego..
żałosne...
Lepiej nie mogłeś tego ująć ,PSL zawsze był obrotowy a ten płaczek to ,po tym ukończeniu colegium tumanum do reszty zbzikował ,PIS przekupywał posłów ale byli zawsze lojalni z Żoliborskim gejem .
~~Trudno nadążyć napisał(a): Kaczyński do sądu za pobicie ;)
Nawrocki z bokserską karierą
Czas prawdziwych facetów :)
~~Janusz napisał(a):Ktoś napisał: ~~janusz tego forum napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): założył bym temat- ''porażki obecnego rządu''
Ale to waszego geya do sądu zaciągną. Nie ma świętych krów.
Zwróć uwagę na §2
Art. 217. - [Nietykalność cielesna] - Kodeks karny.
Pełna treść
Dziennik Ustaw
Dz.U.2024.17 t.j.Akt obowiązujący
Wersja od: 1 lipca 2024 r. do: 12 lutego 2025 r.
Art. 217. [Nietykalność cielesna]
§ 1. Kto uderza człowieka lub w inny sposób narusza jego nietykalność cielesną,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli naruszenie nietykalności wywołało wyzywające zachowanie się pokrzywdzonego albo jeżeli pokrzywdzony odpowiedział naruszeniem nietykalności, sąd może odstąpić od wymierzenia kary.
§ 3. Ściganie odbywa się z oskarżenia prywatnego.