~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czas do celi napisał(a): Romanowski mógł uciec, ale ostatkiem wolności prostuje przegrodę nosową, żeby nie budzić chrapaniem kolegi z celi. Miły gest.
Ubawiłem się po pachy!!:D:D:D:D
~~obserwator napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czas do celi napisał(a): Romanowski mógł uciec, ale ostatkiem wolności prostuje przegrodę nosową, żeby nie budzić chrapaniem kolegi z celi. Miły gest.
Ja również. A ubawił bym się jeszcze bardziej gdybyś wymienił kogoś, kto po roku działalności bandy 13 grudnia - siedzi.
Palikot.
~~obserwator napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czas do celi napisał(a): Romanowski mógł uciec, ale ostatkiem wolności prostuje przegrodę nosową, żeby nie budzić chrapaniem kolegi z celi. Miły gest.
Ja również. A ubawił bym się jeszcze bardziej gdybyś wymienił kogoś, kto po roku działalności bandy 13 grudnia - siedzi.
Czy ty jesteś normalny ,przecież Duduś przebiera nóżkami żeby odciążyć Sądy i ułaskawić hurtowo pisowskich bandytów i złodziei ,wyroki muszą zapadać dopiero po wyborach jak wygra Rafał Trzaskowski .
~~HWD pisowcom napisał(a): Kaczynski i pisobolszewia wspierają faszystowskie AFD dążące do rewizji granic i Orbana u LePen przeciwnikòw UE Trumpowi klaskali kròry grozi opuszczeniem NATO.
Zastosowana autokorekta
~~Trudno nadążyć napisał(a): Dziś zakupy w Biedronce, żadne frykasy
-kefir, jogurt
- margaryna "maślany smak" (masła nie
- jabłka, pomarańcze w promocji
- biszkopty, galaretki
- parówki, sardynki, oliwki (w promocji)...
182 zł
No to trzeba jeszcze ze dwóch ...ów za kraty, żeby takie rachunki strawić ;)Zastosowana autokorekta
No trudno kogoś posadzić . Trudno bo zaraz się robią chorzy. Jak Ziobro czy ten ostatni po operacji nosa. Jak mu tam było?
Albo te kanalie Kamiński czy Wąsik ? Albo ten złodziej od salcesonu.
Na dodatek jak kogoś posadzić jak zaraz wkracza pajac z Belwederu i pisze akty łaski.
Ostatnio kolejny raz ułaskawia kolejną dilerkę narkotykową a w tym czasie sądy skazują na wyroki do odsiadki kogoś kto ma dwa,trzy gramy zioła.