Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~obserwator niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 15:39
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czas do celi napisał(a): Romanowski mógł uciec, ale ostatkiem wolności prostuje przegrodę nosową, żeby nie budzić chrapaniem kolegi z celi. Miły gest.

Ubawiłem się po pachy!!:D:D:D:D

Ja również. A ubawił bym się jeszcze bardziej gdybyś wymienił kogoś, kto po roku działalności bandy 13 grudnia - siedzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Juras niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 15:40
~~obserwator napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czas do celi napisał(a): Romanowski mógł uciec, ale ostatkiem wolności prostuje przegrodę nosową, żeby nie budzić chrapaniem kolegi z celi. Miły gest.

Ja również. A ubawił bym się jeszcze bardziej gdybyś wymienił kogoś, kto po roku działalności bandy 13 grudnia - siedzi.

Palikot.
~~Żoliborski żul niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 15:56
~~obserwator napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czas do celi napisał(a): Romanowski mógł uciec, ale ostatkiem wolności prostuje przegrodę nosową, żeby nie budzić chrapaniem kolegi z celi. Miły gest.

Czy ty jesteś normalny ,przecież Duduś przebiera nóżkami żeby odciążyć Sądy i ułaskawić hurtowo pisowskich bandytów i złodziei ,wyroki muszą zapadać dopiero po wyborach jak wygra Rafał Trzaskowski .
~~HWD pisowcom niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 15:59
Kaczynski i pisobolszewia wspierają faszystowskie AFD dążące do rewizji granic i Orbana u LePen przeciwnikòw UE Trumpowi klaskali kròry grozi opuszczeniem NATO.
~~HWD pisowcom- tłuczkiem niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 16:06
~~HWD pisowcom napisał(a): Kaczynski i pisobolszewia wspierają faszystowskie AFD dążące do rewizji granic i Orbana u LePen przeciwnikòw UE Trumpowi klaskali kròry grozi opuszczeniem NATO.

Cała prawda.
~~Trudno nadążyć niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 16:22
Dziś zakupy w Biedronce, żadne frykasy
-kefir, jogurt
- margaryna "maślany smak" (masła nie
- jabłka, pomarańcze w promocji
- biszkopty, galaretki
- parówki, sardynki, oliwki (w promocji)...
182 zł
No to trzeba jeszcze ze dwóch ...ów za kraty, żeby takie rachunki strawić ;)

Zastosowana autokorekta

~~Floks smukły niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 16:45
~~Trudno nadążyć napisał(a): Dziś zakupy w Biedronce, żadne frykasy
-kefir, jogurt
- margaryna "maślany smak" (masła nie
- jabłka, pomarańcze w promocji
- biszkopty, galaretki
- parówki, sardynki, oliwki (w promocji)...
182 zł
No to trzeba jeszcze ze dwóch ...ów za kraty, żeby takie rachunki strawić ;)Zastosowana autokorekta

Możesz wyszczególnić ilości i ceny jednostkowe?
Napiszesz? Czy paragon wyrzuciłeś?
~~Jasio niezalogowany
10 grudnia 2024r. o 16:59
~~obserwator napisał(a):

No trudno kogoś posadzić . Trudno bo zaraz się robią chorzy. Jak Ziobro czy ten ostatni po operacji nosa. Jak mu tam było?
Albo te kanalie Kamiński czy Wąsik ? Albo ten złodziej od salcesonu.
Na dodatek jak kogoś posadzić jak zaraz wkracza pajac z Belwederu i pisze akty łaski.
Ostatnio kolejny raz ułaskawia kolejną dilerkę narkotykową a w tym czasie sądy skazują na wyroki do odsiadki kogoś kto ma dwa,trzy gramy zioła.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza