Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Fajnie nie niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 18:35
~~pospolity janusz forumowy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Fajnie nie napisał(a): 17 grudnia 2024 r w ONZ była głosowana ustawa zabraniająca gloryfikacji nazizmu

Od kiedy w ONZ głosuje się nad ustawami, cymbalisto?

Jak zwał tak zwał ,pomyłka, to była uchwała ,nie zmienia to postaci rzeczy ,jakie Polską rządzą elity polityczne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
18 grudnia 2024r. o 20:50
&t=1087s
~~Ceglastoczerwony Czosnaczek niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 20:52
mam pytanie...
właśnie ''ministrant '' oznajmił że USTAWOWO nie ma podstaw by nie wypłacać diet i uposażenia UKRYWAJĄCEMU się POSŁOWI oszustowi Romanowskiemu...
dlaczego więc skoro ten poseł nie wykonując swoich obowiązków poselskich a przecież JACYŚ WYBORCY go wybrali ma mieć za coś płacone ?
gdzie będą przesyłane pieniądze które jak twierdzi ''ministrant'' USTAWOWO mu się należą?
a jeśli na konto to dlaczego nie jest ono zablokowane skoro Kowalskiemu czy Nowakowi sądy blokują środki na kontach bo coś tam-coś tam...

a jeśli ten nie świadcząc obowiązku pracy jakie nałożyli na niego WYBORCY-PRACODAWCY tego nie robi to dlaczego jutro Nowak ma iść do pracy by pracować dla swojego pracodawcy ?
bo Romanowski to ''święta krowa'' a Nowak to tylko frajer?
~~Dej niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 20:52
Żul z Żoliborza dej piątaka
~~Żółtozielona Aralia niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 20:53
~~Ceglastoczerwony Czosnaczek napisał(a): co innego jakby tu weszło do ratusza ABW,CBA i CIA z FBI wtedy to co innego...;D

Złóż zawiadomienie o podejrzeniu przestępstwa a twoi wybrańcy przyjadą i zrobią co trzeba ....no chyba że akurat będą zajęci handlem tanim masłem z rezerw na bazarze :-)
~~Ciemnoczekoladowy Limnantes niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 20:53
~~Dej napisał(a): Żul z Żoliborza dej piątaka

Buda..!!!! Do mopsu szoruj
~~Premier apeluje do Jana niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:01
Jasiu twój premier do ciebie przemówił ze Lwowa "Podczas wtorkowej wizyty we Lwowie premier Donald Tusk użył określenia „tragedia wołyńska”. „Niech do piekła pójdą ci, którzy w sytuacji, w jakiej jesteśmy dziś wszyscy, wyciągają historię” – stwierdził."
~~Ceglastoczerwony Czosnaczek niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:06
JUŻ TO KOMENTOWAŁEM WIĘC CO TU SIĘ PODNIECASZ? ???
robiłem to już i wcześniej pisząc że określenie tych mordów ''tragedia'' jest próbą umniejszenia tego co tam się działo a ja widzę dla tego tylko jedno określenie- LUDOBÓJSTWO ...

DOCZYTASZ DO KOŃCA TO CO MOGĘ CI ZA CHWILĘ WKLEIĆ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza