Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Tusk wierzy w pieklo niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:09
~~Ceglastoczerwony Czosnaczek napisał(a): JUŻ TO KOMENTOWAŁEM WIĘC CO TU SIĘ PODNIECASZ? ???
robiłem to już i wcześniej pisząc że określenie tych mordów ''tragedia'' jest próbą umniejszenia tego co tam się działo a ja widzę dla tego tylko jedno określenie- LUDOBÓJSTWO ...

DOCZYTASZ DO KOŃCA TO CO MOGĘ CI ZA CHWILĘ WKLEIĆ?

A premier mówił że będziesz się smarzył w piekle.... O Bogu nic nie wspomina ale w istnienie diabła i piekła wierzy !
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:12
~~Tusk wierzy w pieklo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwony Czosnaczek napisał(a): JUŻ TO KOMENTOWAŁEM WIĘC CO TU SIĘ PODNIECASZ? ???
robiłem to już i wcześniej pisząc że określenie tych mordów ''tragedia'' jest próbą umniejszenia tego co tam się działo a ja widzę dla tego tylko jedno określenie- LUDOBÓJSTWO ...

A premier mówił że będziesz się smarzył w piekle.... O Bogu nic nie wspomina ale w istnienie diabła i piekła wierzy !

Ty za to ,,smaRZenie'' na 100% będziesz się w nim smażył;]]
~~ niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:19
~~Tusk wierzy w pieklo napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglastoczerwony Czosnaczek napisał(a): JUŻ TO KOMENTOWAŁEM WIĘC CO TU SIĘ PODNIECASZ? ???

Ciekawe czy wierzy bardziej niż w masło ?
~~Jaha niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:22
-Kto ty jesteś ?
-Tusek mały!
- A w co wierzysz ?
- w masło wierzę!
~~Stefan niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:30
Nieudolny rząd Tuska Donalda rozwala Polskę w każdej dziedzinie życia politycznego i społeczno -gospodarczego . Obecnie tworzy herezję prawną.
~~Ceglastoczerwony Czosnaczek niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:34
wy naprawdę macie ''hopla'' na punkcie tego masła...;D
dzisiaj kupiłem trzy kostki Mlecznej Doliny po 4 ,79....
~~Jasio niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:35
~~Stefan napisał(a): Nieudolny rząd Tuska Donalda rozwala Polskę w każdej dziedzinie życia politycznego i społeczno -gospodarczego . Obecnie tworzy herezję prawną.

Wytłumacz na czym ona polega. ;]
~~J23 niezalogowany
18 grudnia 2024r. o 21:39
To może ja wtrącę....Niech do diabła pójdą Tusk i jego przyjaciele banderowcy. Na dość proste, chociaż prowokacyjne pytania banderówki, Tusk kluczył jak mógł, by nie powiedzieć tego, co powinien powiedzieć Polak, a mianowicie, że oczekujemy:
1) na szczere, a nie wymuszane przeprosiny i przede wszystkim na wskazanie, również narodowi ukraińskiemu, jak okrutna była to zbrodnia,
2) na ujawnienie wszystkich materiałów dotyczących zbrodni, które znajdują się w ukraińskich archiwach,
3) na niezwłoczną decyzję zezwalającą na poszukiwanie bez ograniczeń przez polskich specjalistów grobów i ciał pomordowanych,
4) na wyznaczenie wielu miejsc niezbędnych do godnego pochowania zwłok wraz z utworzeniem mauzoleum na wzór katyńskiego (w Rosji, panie premierze),
5) na zaprzestanie na Ukrainie kultu morderców, tak jak w Niemczech zakazano kultu hitlerowców,
6) na zaprzestanie prowokacji mających na celu zmuszenie władz w Polsce (nie mylić z władzami polskimi, gdyż takich obecnie nie ma) do uhonorowania miejsc pochówku banderowskich (ukraińskich) zbrodniarzy wojennych,
7) na przyznanie rodzinom pomordowanych i ograbionych Polaków prawa do uzyskania odszkodowania w przyszłości,
8) na przyznanie, iż to ukraińska rakieta zabiła w Przewodowie 2 Polaków i na wypłatę im odpowiedniego odszkodowania.
Taka prosta odpowiedź, ale Tuska nie było na nią stać.....

Tylko Pana Jana szkoda bo w tej kwestii trzeźwo myśli a jego Tusk wycina mu takie numery !
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Villaro zaprasza