Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Ciemnoczekoladowy Głóg niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 11:14
Piszą, że jest w Hiszpanii, a ja go chyba widziałem z wędką nad Bobrem,
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasio niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 11:32
~~Pytanie 4 napisał(a): Jeszcze ktoś wierzy w te brednie o tych wielkich złodziejstwach Prawa i Sprawiedliwości?

odpowiedz...
przed czym ukrywa się Romanowski ?
~~Pytanie 4 niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 11:56
~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytanie 4 napisał(a): Jeszcze ktoś wierzy w te brednie o tych wielkich złodziejstwach Prawa i Sprawiedliwości?

odpowiedz...
przed czym ukrywa się Romanowski ?

Ja pytam, co oni chcą od człowieka, który sam się zgłosił na policję?
~~ niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 12:01
Kiedy? Na którą?
~~pytanie 4 niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 13:39
~~ napisał(a): Kiedy? Na którą?

Tego nie wiem , powtarzam tylko to co na konferencji prasowej powiedział Kaczyński .
A ten by przecież nie kłamał, prawda?
~~Hydrant piwny niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 13:50
Biernat nie wie z jakimi państwami graniczy Polska ale wie że homoseksualistom należy dać prawo do adopcji dzieci
~~Sinojasna Orchainea niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 14:19
Cicho!!!! Jest sukces, ....minister sam samowolnie poddał się do dymisji.
~~biejat niezalogowany
19 grudnia 2024r. o 14:27
~~Hydrant piwny napisał(a): Biernat nie wie z jakimi państwami graniczy Polska ale wie że homoseksualistom należy dać prawo do adopcji dzieci

Ty sam tłuku jak ta Biernat .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.