Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~pero niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 19:59
~~Zszarzała Rogownica napisał(a): nie ma w całej historii istnienia Unii takiego przypadku jak teraz by jeden kraj członkowski udzielał azylu politycznego obywatelowi innego państwa członkowskiego...
to też przejdzie do historii i będzie to kolejna czarna karta historii ...

Teraz dobitnie widać jaka to Unia. A co dopiero jakby przyszło iść na wojnę??? Zostaniemy sami jak w 1939, a oni noty będą dyplomatyczne słać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pytanie 4 niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:00
Prezes Obajtek robił za duże zyski dla Polski w Orlenie? To nie dobre jest,....... dla Niemiec?
~~Malinowoczerwona Abelia niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:15
~~Pytanie 4 napisał(a): Prezes Obajtek robił za duże zyski dla Polski w Orlenie? To nie dobre jest,....... dla Niemiec?

Faktycznie, sprzedał część LOTOSU Saudi ARANKO za 1,5 miliarda złotych ,które Arabom zwróciły się po pół roku .dla Przypomnienia SAUDI ARANKO ściśle wspólpracuje z mordercom PUTINEM .
~~Trudno nadążyć niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:29
"Rząd Donalda Tuska ma słabe notowanie, bo nie chwali się swoimi dokonaniami."
To już wiemy, a co tam dzisiaj? Jakie sukcesy odnotował "gang Olsena" :D:D
~~Szkarłatnoczerwona Wierzba niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:32
Co dobrego zrobiło peło do tej pory??? Pytam poważnie
~~Zszarzała Rogownica niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:35
~~pero napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zszarzała Rogownica napisał(a): nie ma w całej historii istnienia Unii takiego przypadku jak teraz by jeden kraj członkowski udzielał azylu politycznego obywatelowi innego państwa członkowskiego...
to też przejdzie do historii i będzie to kolejna czarna karta historii ...

Teraz dobitnie widać jaka to Unia. A co dopiero jakby przyszło iść na wojnę??? Zostaniemy sami jak w 1939, a oni noty będą dyplomatyczne słać.

nie tylko Unia...
podobnie będzie z NATO...
~~hehe niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:39
Zima. Ślisko. Na chodniku przewróciła się staruszka. Nie może wstać, wola o pomoc. Przechodził poseł z PiS-u. Pomógł kobiecie wstać.
Dobry człowieku – mówi do niego kobieta – jak ja się odwdzięczę? Emeryturę mam tak marną, że ledwo koniec z końcem wiążę, a sama nie mam siły, żeby coś pomóc.
Wie pani co – mówi poseł – jak chce mi się pani odwdzięczyć, niech pani zagłosuje w kolejnych wyborach na Nowogrodzkiego.
Panie! Ja upadłam na dupę, a nie na głowę!
~~ niezalogowany
20 grudnia 2024r. o 20:40
~~Malinowoczerwona Abelia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pytanie 4 napisał(a): Prezes Obajtek robił za duże zyski dla Polski w Orlenie? To nie dobre jest,....... dla Niemiec?

Faktycznie, sprzedał część LOTOSU Saudi ARANKO za 1,5 miliarda złotych ,które Arabom zwróciły się po pół roku .dla Przypomnienia SAUDI ARANKO ściśle wspólpracuje z mordercom PUTINEM .

Niesamowite. Kto ciebie uczył języka polskiego?
Ty jesteś mordercĄ języka polskiego.
A jak już chcesz coś pisać to sprawdź co piszesz bo to nie jest AraNko.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.