Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Modra Pietruszka niezalogowany
3 stycznia 2025r. o 20:56
~~Dzieje się napisał(a): priorytety polskiej prezydencji w Radzie UE

Przestań gościu mnie rozśmieszać , bo zajady dostanę...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wspaniały polityk niezalogowany
3 stycznia 2025r. o 21:04
Donald Tusk - wielki Polak, wspaniały Premier, kochany człowiek.
DUMA MNIE ROZPIERA
~~Żulczyk się nie mylił niezalogowany
3 stycznia 2025r. o 21:07
Jak ja się cieszę, że mamy takiego Polityka Premiera Donalda Tuska, nie musimy się za niego wstydzić, co nie można powiedzieć o naszym Prezydencie ,ale jeszcze trochę musimy poczekać na Prezydenta Rafała Trzaskowskiego, trzymam mocno kciuki.
~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
3 stycznia 2025r. o 21:10
~~Żulczyk się nie mylił napisał(a): Jak ja się cieszę, że mamy takiego Polityka Premiera Donalda Tuska, nie musimy się za niego wstydzić, co nie można powiedzieć o naszym Pniku rezydencie ,ale jeszcze trochę musimy poczekać na Prezydenta Rafała Trzaskowskiego, trzymam mocno kciuki.

Jadę na Węgry mogę kogoś z PIS zabrać, mam jedno miejsce w bagażniku !
~~Ciemnoszare Parzydło niezalogowany
3 stycznia 2025r. o 21:24
Huk przed wyborami BT.
Czy to teraz potwierdzenie ataków Trumpa na stare partie???

Alicja Weidel:
Nowy most między Niemcami a USA? Stare partie w kryzysie!

Podczas gdy rząd sygnalizacji świetlnej pogrąża się coraz głębiej w znikomości, Alice Weidel wkracza na scenę międzynarodową z hukiem, który może trwale wstrząsnąć strukturą władzy politycznej Niemiec i Europy.

10 stycznia 2025 r. przewodnicząca AfD Elon Musk spotka się w Nowym Jorku w celu udzielenia ekskluzywnego wywiadu, który będzie transmitowany na całym świecie.

Ten etap to nie tylko wydarzenie medialne, ale jasny przekaz:
AfD jest postrzegana na arenie międzynarodowej, traktowana poważnie, a może nawet preferowana.

Ale to dopiero początek. Zaledwie dziesięć dni później Weidel ma być jedynym przedstawicielem Niemiec na inauguracji Donalda Trumpa na prezydenta USA w Waszyngtonie – to sygnał polityczny, który prawdopodobnie spowoduje nieprzespane noce w Berlinie i Brukseli.

Niewygodna prawda dla sygnalizacji świetlnej i starych partii
Rząd federalny od lat konsekwentnie ignorował, obrażał i demonizował Trumpa.

Teraz staje się jasne, jak fatalna była ta krótkowzroczność.
Trump i jego zespół najwyraźniej uznali, że AfD jest jedynym kontaktem w Niemczech, który chce prowadzić dialog na równych zasadach.

Podczas gdy Olaf Scholz i pozostali przedstawiciele tzw. starych partii nie otrzymali nawet zaproszenia, za sterami władzy zasiada Alice Weidel.

Rozwój ten rodzi poważne pytania:

Jeśli Trump postrzega AfD jako partnera Niemiec – i być może Europy – co to oznacza dla przyszłości stosunków transatlantyckich?

Czy NATO i inne sojusze przetrwają tylko z Niemcami na czele z AfD?

AfD o krok od zostania partią rządzącą?

Problem z sygnalizacją świetlną:

Lata podżegania przeciwko Trumpowi i arogancka polityka zagraniczna teraz mszczą się.

USA dokonały wyboru – i nie należy on do obecnych partii rządzących.

Zamiast tego ekipa Trumpa sygnalizuje, że AfD jest postrzegana jako wiarygodny partner.

Jeśli AfD nie przejmie wkrótce odpowiedzialności za rząd, Niemcom grozi izolacja, która może zagrozić nie tylko relacjom transatlantyckim, ale także przyszłości Europy.

Wywiad z Muskiem i zaproszenie na inaugurację nie są dziełem przypadku. Są logiczną konsekwencją nieudanej polityki zagranicznej na sygnalizacji świetlnej i sygnałem alarmowym dla wszystkich, którzy nadal wierzą w stabilność Niemiec i Europy. Każdy, kto obecnie nie dostrzega, że ​​AfD będzie odgrywać kluczową rolę w przyszłości, ignoruje rzeczywistość.

Życzę dobrego roku 2025
Pozdrawiam M.M
~~Przepowiednia niezalogowany
3 stycznia 2025r. o 21:28
Zachód tonie ,Biden zostawia Trumpowi kraj z pustą kasą i na skraju kryzysu ,ostatnią kasę wysłał do klauna.Trump ratując tonącą łódź zrobi to co się zawsze robi w takim przypadku ,wyrzuci z łodzi balast ,czyli zdychające kraje Unii .A w Unii klaun za pośrednictwem swoich marionetek przejmuje przywódctwo.Robią bal klaunów na Titanicu a góra lodowa coraz bliżej.Za rok nie będzie klauna i jego naszych PO-PIS owych marionetek oraz Unii.
~~8 gwiazdek niezalogowany
3 stycznia 2025r. o 21:28
~~Modra Pietruszka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dzieje się napisał(a): priorytety polskiej prezydencji w Radzie UE

Przestań gościu mnie rozśmieszać , bo zajady dostanę...

Brudasie pisowski , zajady dostaje się z brudu a nie od śmiechu !
~~Purpurowy Złocień niezalogowany
3 stycznia 2025r. o 21:30
~~Żulczyk się nie mylił napisał(a): Jak ja się cieszę, że mamy takiego Polityka Premiera Donalda Tuska, nie musimy się za niego wstydzić, co nie można powiedzieć o naszym Prezydencie ,ale jeszcze trochę musimy poczekać na Prezydenta Rafała Trzaskowskiego, trzymam mocno kciuki.

Widze że kolejna ekipa czubków zastepuje poprzednią.
Człeku, czy ty jestes tak tępy czy opłacany przez kałowską mafię?
Jedna zarazę (pis) zastąpiliśmy następną (kało) kto wie czy jeszcze gorszą.
Jedni i drudzy dążą za wszelką cenę do zniszczenia naszego kraju , do wciągnięcia nas w wojnę z ruskimi, do bezkrytycznego wypełniania poleceń eurokołchozu i niemców.
Zastanawia mnie czy my wogóle jesteśmy niepodległym krajem. Czy zawsze musimy lizać czyjeś jaja. Jak nie amerykańskie to ruskie , jak nie ruskie to niemieckie. Czy my w końcu bedziemy mieć niepodległy rząd? Niepodległy kraj?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza