Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 17:42
Nooo, na pewno mamy jakieś sukcesy!!
Jestem o tym głęboko przekonany, tyle tylko że my nie lubimy się chwalić ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13926
qwax_
4 stycznia 2025r. o 19:09
Jak nie ma sukcesów rządu, to może chociaż "sukces" lokalny z Poznania - w końcu rządzi tam ta sama "uśmiechnięta opcja" :)
Poznań kupuje 30-letnie niemieckie tramwaje - 24 sztuki "prawie nowiutkich" tramwajów z 1994 roku.
https://next.gazeta.pl/next/7,151003,31590699,poznan-kupil-stare-niemieckie-tramwaje-skorzystalismy-z-okazji.html#do_w=399&do_v=1159&do_st=RS&do_sid=1722&do_a=1722&do_upid=1159_ti&do_utid=31590699&do_uvid=1736000187634&s=BoxOpImg3

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~~Brunatnoczerwona Sałata niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 19:17
a co w tym dziwnego?
jest okazja to się kupuje...;D
pamiętasz jak to do nowego szpitala we Wrocławiu zakupiono 250 łóżek ''covidowych'' ze 400 000 złotych które już były nieźle sfatygowane?
i oszust mo-radziecki nie widział w tym problemu...;D
~~Szarobiały Jaskier niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 19:21
Do tej pory Poznań kupował NOWE tramwaje, ale teraz za PEŁO. Pieniędzy nie ma i nie będzie. A tak przy okazji Janusz mam stare niemieckie buty chcesz kupić.
~~Purpurowa Konwalia niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 19:25
~~Szarobiały Jaskier napisał(a): Do tej pory Poznań kupował NOWE tramwaje, ale teraz za PEŁO. Pieniędzy nie ma i nie będzie. A tak przy okazji Janusz mam stare niemieckie buty chcesz kupić.

A co byłeś na szperach ?
~~ niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 19:27
~~Szarobiały Jaskier napisał(a): Do tej pory Poznań kupował NOWE tramwaje, ale teraz za PEŁO. Pieniędzy nie ma i nie będzie. A tak przy okazji Janusz mam stare niemieckie buty chcesz kupić.

Pieprzysz głupoty!!
" Poznańskie MPK stawia nie tylko na "niemieckie starocie". Niedawno zakupiono także 30 nowych tramwajów Modertrans Gamma, produkowanych pod Poznaniem. Za każdego z nich zapłacono 9,4 mln zł. "
~~Jurek niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 19:30

Sandały? Zimowe?
Biorę w ciemno. ;]]
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
4 stycznia 2025r. o 19:37
Sukcesy i sukcesy, tak jakby świat tylko z sukcesów sie składał ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza