~~Krakusowy Brązosz napisał(a): Kochani co tu u was się dzieje likwidują kopalnie węgla dla Polaków żeby złoża wykupili jacyś Australijczycy czy Niemcy? Co tu się dzieje w tej Polsce? Ktoś mi to może wytłumaczyć?
~~Krasna Goryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krakusowy Brązosz napisał(a): Kochani co tu u was się dzieje likwidują kopalnie węgla dla Polaków żeby złoża wykupili jacyś Australijczycy czy Niemcy? Co tu się dzieje w tej Polsce? Ktoś mi to może wytłumaczyć?
Niestety ale popisom nie wytłumaczysz. Pisowcy zganiaja na po, peowce na pis, a za plecami nam Polskę sprzedają. Dzisiaj znowu herr przeznaczył 200 mln euro, nasze pieniądze. A dudu siedzi z boku i się cieszy. Ludzie pis I po to nie jest polski rząd. To są zdrajcy
~~Brunatna Sosna napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasna Goryczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krakusowy Brązosz napisał(a): Kochani co tu u was się dzieje likwidują kopalnie węgla dla Polaków żeby złoża wykupili jacyś Australijczycy czy Niemcy? Co tu się dzieje w tej Polsce? Ktoś mi to może wytłumaczyć?
Niestety ale popisom nie wytłumaczysz. Pisowcy zganiaja na po, peowce na pis, a za plecami nam Polskę sprzedają. Dzisiaj znowu herr przeznaczył 200 mln euro, nasze pieniądze. A dudu siedzi z boku i się cieszy. Ludzie pis I po to nie jest polski rząd. To są zdrajcy
To według ciebie kto powinien rządzić w Polsce ?
Ktoś kto jeszcze nie rządził. Te bydlaki nas sprzedadzą ukrainie. Zobaczycie
~~Krasna Goryczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatna Sosna napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasna Goryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krakusowy Brązosz napisał(a): Kochani co tu u was się dzieje likwidują kopalnie węgla dla Polaków żeby złoża wykupili jacyś Australijczycy czy Niemcy? Co tu się dzieje w tej Polsce? Ktoś mi to może wytłumaczyć?
Przecież wszyscy już rządzili oprócz Faszystów z Konfederacji ,a jeśli oni mieli by rządzić to trzeba by się szybko ewakuować z Kraju .!
~~vvv napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasna Goryczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatna Sosna napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasna Goryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krakusowy Brązosz napisał(a): Kochani co tu u was się dzieje likwidują kopalnie węgla dla Polaków żeby złoża wykupili jacyś Australijczycy czy Niemcy? Co tu się dzieje w tej Polsce? Ktoś mi to może wytłumaczyć?
Przecież wszyscy już rządzili oprócz Faszystów z Konfederacji ,a jeśli oni mieli by rządzić to trzeba by się szybko ewakuować z Kraju .!
No nie długo będziesz się dzbanie ewakuował jak cię ukraincy w domu napadną. I życzę wam tego popisy
~~vvv napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krasna Goryczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatna Sosna napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasna Goryczka napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krakusowy Brązosz napisał(a): Kochani co tu u was się dzieje likwidują kopalnie węgla dla Polaków żeby złoża wykupili jacyś Australijczycy czy Niemcy? Co tu się dzieje w tej Polsce? Ktoś mi to może wytłumaczyć?
Sam jesteś faszystą pisowski kałowcu.
Sprzedaliście ten kraj. Zacytuj Mentzena i jakieś jego faszystowskie poglądy pisowsko pełowka gnido.
No słucham cię , sprzedawczyku.