Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Kot ula niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 12:54
Wszytkim Polakom 156 mld, część poszło na finansowe ratowanie Greków, z jakiej paki nasze składki tam q...a trafiły ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 15:57
Jasiu ty się znasz na tropieniu faszystów więc pewnie znalazłeś i to.... Jak ci się podobają bilbordy ministra w rządzie Tuska? Bilbordy trzymane przez Kołodziejczaka ....w twojej ulubionej tv pewnie huczy ?
......"Dwóch mężczyzn, którzy trzymają baner z haniebnym i szokującym napisem: „Nie chcemy śmiecia ludzkiego w Polsce. Bez pomocy dla ‘uchodźców’". Jednym z nich jest Michał Kołodziejczak, wiceminister rolnictwa w rządzie Donalda Tuska."
......wPolsce24.....
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 16:54
no to mata ''poloczki'' cośta chcieliśta...
''zaczesaniec'' już wystawia Europę do wiatru...a kogo najbardziej ?...a ''polszę '' właśnie bo to z niej min. częściowo znikną ''yankee''
tak to jest jak durnie nie widzą jak ich ''dyma'' jeden czy drugi''yankee''
wywołali w Ukrainie ten cały Majdan ,później nakręcili nienawiść do Rosji a po wybuchu wojny i kiedy Ukraina ledwo zipie a Władek nie ulega ''zaczesaniec '' cały ciężar tego konfliktu przerzuca na Europę...
Europa sporo kupiła sprzętu od tych dupków a teraz co?.... zostaną z palcem w dupie bo skąd wezmą chociażby pociski rakietowe do Patriotów?
obecnie cała Europa powinna pokazać ''yankee'' wielki środkowy palec....
chcecie wprowadzać cła jankeskie pajace?...proszę bardzo -odpowiemy tym samym ....
i tak powinno być w każdym przypadku a nie lizanie dupy ''yankesom''...;D

a jestem pewien że to dopiero początek tego co wymyśli ten cały zaczesany dupek...
~~Janusz z poddasza niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 17:12
Plaga pijanych ukraińskich przestępców w Polsce. Ukrainki nie wiele lepsze, które roznoszą po Polsce różne choroby weneryczne i HIV. Dzieci Ukraińców terroryzują polskie dzieci w szkołach i na placach zabaw.
To się musi skończyć, a Ukraińcy muszą opuścić Polskę.
Mogą wziąć ze sobą polskojęzycznych polityków, którzy do tego doprowadzili.
23 stycznia 2025r. o 17:16
i tego się trzymaj ...
~~klucznick niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 17:24
Co ty masz do Trumpa gamoniu ? jesli ktoś coś rozkręcał to lewak Bidon .
23 stycznia 2025r. o 17:30
co ja mam?...pół świata albo i więcej coś do niego ma a początki są w jego pierwszej prezydenturze...
poczytaj o tym gamoniu...;D
podaj mi przykład jednego prezydenta ''yankee'' który coś dobrego zrobił dla świata ...
ostatnim takim był JFK który potrafił się dogadać nawet z Chruszczowem...
od tamtego czasu wybór po wyborze samo zło ...
ale popisz jak ty to widzisz gamoniu...;D
chętnie przeczytam ...
~~klucznick niezalogowany
23 stycznia 2025r. o 17:36
Ja to widze tak, że z Rosji świat ma duzo mniej pozytku niz z USA . I to mi wystarczy .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza