~~Zielonkawobrązowy Ligustr napisał(a): Bolec.info szoruje po dnie i się wścieka :-)Ktoś chyba za dużo republiki ogląda i mu z głowy wyparowało choć pewnie nic tam nie było!!
~~Tabaczkowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowy Ligustr napisał(a): Bolec.info szoruje po dnie i się wścieka :-)Ktoś chyba za dużo republiki ogląda i mu z głowy wyparowało choć pewnie nic tam nie było!!
~~Mieszkaniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tabaczkowy Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowy Ligustr napisał(a): Bolec.info szoruje po dnie i się wścieka :-)Ktoś chyba za dużo republiki ogląda i mu z głowy wyparowało choć pewnie nic tam nie było!!
Naprawdę jesteś żałosny, od Republiki wara jeśli to nie twoja bajka
Żałosny to jesteś ty i ta twoja bajka zwana republiką g... nawet mi ciebie nie jest szkoda bo jak w głowie pusto to pusto zawsze będzie !!!
~~Rudawobrązowy Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tabaczkowy Wiąz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowy Ligustr napisał(a): Bolec.info szoruje po dnie i się wścieka :-)Ktoś chyba za dużo republiki ogląda i mu z głowy wyparowało choć pewnie nic tam nie było!!
Żałosny to jesteś ty i ta twoja bajka zwana republiką g... nawet mi ciebie nie jest szkoda bo jak w głowie pusto to pusto zawsze będzie !!!
Spie pszaj dziadu
~~Malinowa Aralia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawobrązowy Kokornak napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mieszkaniec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Tabaczkowy Wiąz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobrązowy Ligustr napisał(a): Bolec.info szoruje po dnie i się wścieka :-)Ktoś chyba za dużo republiki ogląda i mu z głowy wyparowało choć pewnie nic tam nie było!!
Spie pszaj dziadu
Buda.