Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Bladoczerwona Azalia niezalogowany
10 lutego 2025r. o 8:41
Ujawniono tajne dokumenty, które potwierdzają, że rząd i samorządy przygotowują się do wdrożenia paktu migracyjnego. Choć premier Donald Tusk twierdzi, że pakt nie będzie wdrażany, dokumenty dowodzą czegoś zgoła innego.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~pachołki niezalogowany
10 lutego 2025r. o 8:45
"Kanclerz Olaf Scholz oświadczył, że wydalenia migrantów z Niemiec są "zgodne z prawem". Polityk dodał, iż dzwonił do "wszystkich premierów krjaów sąsiednich" i oświadczył im, że muszą się na to zgodzić. "

I to jest konkret. Polski Płemieł na poleceniach z Berlina/Brukseli/Moskwy.
~~Jaskraworóżowy Migdałowiec niezalogowany
10 lutego 2025r. o 8:57
~~Bura Sanwitalia napisał(a): niech będzie...
ale 21 to jednak pewna różnica do tej bzdury o 33 procentach...;D

przeprowadzony sondaż tych co popierają AFD , a nie chcą się ujawnić , jest szacując około 33-38 % łącznie z oficjalnymi danymi , więc doinformuj się również z innych źródeł, a tylko oglądając TVN24 nie ma możliwości uzyskania prawdziwych wiadomości…

Łatwo ci przychodzi nazwać kogoś łgarzem , a zarazem nie mając kontaktu z rodowitymi Niemcami ,
to zaniżanie danych jest dla łatwowiernych, poducz się niemieckiego byś zrozumiał co najmniej podstawowe zdania i rusz cztery litery do Görlitz ,
Przeprowadź pare rozmów….
Zdziwienie i zaskoczenie będą twoim towarzyszem…
~~Bura Sanwitalia niezalogowany
10 lutego 2025r. o 9:09
co ty pieprzysz o TVN?
dane które podałem wcześniej nie są z tej stacji a z innego źródełka...

na marginesie ci dodam że kilka dni wstecz w samym Berlinie odbyły się protesty kierowane przeciwko temu ugrupowania ...
a skoro sami berlińczycy widzą w nich partię nacjonalistyczną o podłożu faszystowskim to dlaczego ja mam się z nimi nie zgadzać?
zgadzam się przecież...;D
~~ niezalogowany
10 lutego 2025r. o 9:11
"Informując o sytuacji Scholz całkowicie pogrążył Tuska, który w Polsce zapewniał, że nie zgodzi się na żadną relokację. Dla Polski oznacza to przyjęcie setek tysięcy imigrantów i utrzymywanie ich z podatków Polaków."
~~Bura Sanwitalia niezalogowany
10 lutego 2025r. o 9:39
~~ napisał(a): "Informując o sytuacji Scholz całkowicie pogrążył Tuska, który w Polsce zapewniał, że nie zgodzi się na żadną relokację. Dla Polski oznacza to przyjęcie setek tysięcy imigrantów i utrzymywanie ich z podatków Polaków."

dziwnym trafem nie wspominasz o nadciągającej kolejnej fali Ukraińców których bracia od dwóch lat doją nasz kraj bez umiaru ...
napisz ilu to milionom tych '' imigrantów'' Polska już daje szczodrą ręką socjale?
~~Jaskraworóżowy Migdałowiec niezalogowany
10 lutego 2025r. o 9:52
~~Bura Sanwitalia napisał(a): co ty pieprzysz o TVN?
dane które podałem wcześniej nie są z tej stacji a z innego źródełka...

na marginesie ci dodam że kilka dni wstecz w samym Berlinie odbyły się protesty kierowane przeciwko temu ugrupowania ...
a skoro sami berlińczycy widzą w nich partię nacjonalistyczną o podłożu faszystowskim to dlaczego ja mam się z nimi nie zgadzać?
zgadzam się przecież...;D

Oczywiście przyznam że są takie manifestacje, i nie tylko w Berlinie , jak byś był bystrzakiem wiedziałbyś
o największej manifestacji w Monachium , oraz wielu innych mniejszych na całym terytorium Niemiec , lecz nadal to nie odzwierciedla rzeczywistości , ten kraj
Powierzchnia: 357 569 km. Liczba ludności: 83 445 000 (2024 r.) , to nie tylko SPD, CDU/CSU lub Grüne Partei , AFD , czyli dokładnie Alternatywa dla Niemiec , jest bardzo często łączona z wyimaginowanym negatywnym nastawieniem do obcych …i nazizmem..
Czyli obecni walczący w naszym kraju o prawo pierwszeństwa zapewnienia dogodnego życia , w pierwszej kolejności rodowitym mieszkańcom,
są według ciebie naziści ….
czyli wnioskując według twojego wpisu , jesteś za
przyjęciem uchodźców i relokacji…
chcesz nawet zrezygnować z gry w STSie , by pomóc …
nie bądź śmieszny i zapraszam doedukowania się
co do strasznej AFD i ich wizji Alternatyw dla poprawy życia rodowitych mieszkańców Niemiec …
235
ladaco
10 lutego 2025r. o 11:02
Nie wiem, czy wiecie, ale po wyborach prezydenckich rząd Donalda Tuska planuje wprowadzić podatek katastralny, czyli wszyscy właściciele mieszkań i domów w Polsce zapłacą za nie rządowi co roku 1 procent wartości tych mieszkań i domów, czyli od 10.000 wzwyż.
Uśmiechacie się?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.