~~Rudobrązowa Aralia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Rudobrązowa Aralia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~umorusany czajnik napisał(a): dla takiego ważne jest to że coś tam o ''yankee'' źle napisze...a czy to ma sens czy nie już go nie obchodzi więc nie ma co się nad takimi rozczulać tylko walić prawdą jak obuszkiem w łeb...;D
no to napisz mi w czym o czym pisze o ''zaczesańcu'' i ''yankee'' nie ma sensu...;D
jaki sens dla nas Polaków ,dla Polski ma teraz to że ten frajer z ''białego domku'' rozmawia z Władimirem ?
z tym Władkiem o którym jeszcze tydzień wstecz piSSiory mówili ''zbrodniarz'' a dzisiaj milczą bo są sparaliżowani strachem bo chcą być ''poprawni politycznie ''
na więcej teraz nie mam czasu ...
Może i to dla ciebie lepiej Ty rozumiesz pobieżnie, powierzchownie tak jak tobie to przedstawi ktoś z automatu antypisowskiego,, nie jesteś w stanie zagłębić się w sens i długoplanowe skutki i efekty działań ale nie przejmuj się nie tylko ty.
piszesz tylko popierdółki ...
napisz mi tu więc swoją głębszą analizę i jak sam widzisz te ''długofalowe skutki'' które mają nadejśc ...i jakie to będą skutki...
napiszesz czy nie dasz rady? ;D
Skutek będzie taki że ta cała UE będzie musiała przyznać rację Amerykanom bo oni rozwiązują problemy europejskie oświeconej postępowej zielonej unii, która sama te problemy na siebie ściąga.
;D
ajakież to ''yankee'' rozwiązują ''problemy'' w Europie?
a może chodzi ci o problemy u Izraelitów? ;D
Unia owszem sprawia sobie problem i to poważny chcąc wprowadzić bez względu na konsekwencje Ukrainę uginając się przed żalami i żądaniami Ukrainy...
i tak jak teraz przyznaje się otwarcie że wyrzucenie Rosji z grupy G7 było błędem tak kiedyś przyzna -o ile do tego dojdzie- że przyjęcie bez żadnych warunków Ukrainy też okaże się błędem...