Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~ niezalogowany
15 lutego 2025r. o 22:16
Prężąca wątłe muskuły Europa, która stawia się teraz USA - ostatniej sile, która może uchronić ją przed zagładą - a jedyne, co samodzielnie potrafi zrobić, to produkować coraz to bzdurniejsze regulacje klimatyczne, prowadzące nas wszystkich do nędzy, weszła w nowy etap "postępowego szaleństwa". Brytyjska policja wycofała właśnie zdjęcie terrorystki, bo urażało ono "jej przekonania religijne".

to jest cytat
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudobrązowa Aralia niezalogowany
15 lutego 2025r. o 22:31
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Rudobrązowa Aralia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~umorusany czajnik napisał(a): dla takiego ważne jest to że coś tam o ''yankee'' źle napisze...a czy to ma sens czy nie już go nie obchodzi więc nie ma co się nad takimi rozczulać tylko walić prawdą jak obuszkiem w łeb...;D

no to napisz mi w czym o czym pisze o ''zaczesańcu'' i ''yankee'' nie ma sensu...;D
jaki sens dla nas Polaków ,dla Polski ma teraz to że ten frajer z ''białego domku'' rozmawia z Władimirem ?
z tym Władkiem o którym jeszcze tydzień wstecz piSSiory mówili ''zbrodniarz'' a dzisiaj milczą bo są sparaliżowani strachem bo chcą być ''poprawni politycznie ''

na więcej teraz nie mam czasu ...

Może i to dla ciebie lepiej Ty rozumiesz pobieżnie, powierzchownie tak jak tobie to przedstawi ktoś z automatu antypisowskiego,, nie jesteś w stanie zagłębić się w sens i długoplanowe skutki i efekty działań ale nie przejmuj się nie tylko ty.
piszesz tylko popierdółki ...
napisz mi tu więc swoją głębszą analizę i jak sam widzisz te ''długofalowe skutki'' które mają nadejśc ...i jakie to będą skutki...
napiszesz czy nie dasz rady? ;D

Skutek będzie taki że ta cała UE będzie musiała przyznać rację Amerykanom bo oni rozwiązują problemy europejskie oświeconej postępowej zielonej unii, która sama te problemy na siebie ściąga.
~~janusz z poddasza niezalogowany
15 lutego 2025r. o 22:36
rafau mowi , Ziemia płonie i ja mu wierzę...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 lutego 2025r. o 7:14
~~Rudobrązowa Aralia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): ~~Rudobrązowa Aralia napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~umorusany czajnik napisał(a): dla takiego ważne jest to że coś tam o ''yankee'' źle napisze...a czy to ma sens czy nie już go nie obchodzi więc nie ma co się nad takimi rozczulać tylko walić prawdą jak obuszkiem w łeb...;D

no to napisz mi w czym o czym pisze o ''zaczesańcu'' i ''yankee'' nie ma sensu...;D
jaki sens dla nas Polaków ,dla Polski ma teraz to że ten frajer z ''białego domku'' rozmawia z Władimirem ?
z tym Władkiem o którym jeszcze tydzień wstecz piSSiory mówili ''zbrodniarz'' a dzisiaj milczą bo są sparaliżowani strachem bo chcą być ''poprawni politycznie ''

na więcej teraz nie mam czasu ...

Może i to dla ciebie lepiej Ty rozumiesz pobieżnie, powierzchownie tak jak tobie to przedstawi ktoś z automatu antypisowskiego,, nie jesteś w stanie zagłębić się w sens i długoplanowe skutki i efekty działań ale nie przejmuj się nie tylko ty.
piszesz tylko popierdółki ...
napisz mi tu więc swoją głębszą analizę i jak sam widzisz te ''długofalowe skutki'' które mają nadejśc ...i jakie to będą skutki...
napiszesz czy nie dasz rady? ;D

Skutek będzie taki że ta cała UE będzie musiała przyznać rację Amerykanom bo oni rozwiązują problemy europejskie oświeconej postępowej zielonej unii, która sama te problemy na siebie ściąga.

;D
ajakież to ''yankee'' rozwiązują ''problemy'' w Europie?
a może chodzi ci o problemy u Izraelitów? ;D
Unia owszem sprawia sobie problem i to poważny chcąc wprowadzić bez względu na konsekwencje Ukrainę uginając się przed żalami i żądaniami Ukrainy...
i tak jak teraz przyznaje się otwarcie że wyrzucenie Rosji z grupy G7 było błędem tak kiedyś przyzna -o ile do tego dojdzie- że przyjęcie bez żadnych warunków Ukrainy też okaże się błędem...
~~Lucjan niezalogowany
16 lutego 2025r. o 7:48
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Linette- Yastremska....postawię na tą drugą ....1.74
no i czekam na wynik debla Noskowa-Putincewa z Chinkami ...
postawiłem na te pierwsze...
jak myślicie?...wygrają? ;D

Janusz , już lepiej jakbyś ćpał , hazard cię pogrąża.
~~Mam ich dość niezalogowany
16 lutego 2025r. o 8:31
A niech ich wszystkich razem, z tym ich naćpanym klaunem z ich pomnikami Bandery, Elon Musk wystrzeli na księżyc albo Trump przesiedli na Grenlandię ,bo nie mogę już patrzeć jak totalitarna Unia oraz "nasze" władze robią że zbrodniarzy bohaterów
~~Topazowy Heliotrop niezalogowany
16 lutego 2025r. o 8:35
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): Linette- Yastremska....postawię na tą drugą ....1.74
no i czekam na wynik debla Noskowa-Putincewa z Chinkami ...
postawiłem na te pierwsze...
jak myślicie?...wygrają? ;D

Janusz , już lepiej jakbyś ćpał , hazard cię pogrąża.

Bo to wicie towarzyszu, one na pewno wygrają. Jedna więcej , druga mniej. A ty? No cóż? Może jakieś miedziaki na fajki zarobisz, ale ile cię to jeszcze nerwów będzie kosztowało?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
16 lutego 2025r. o 9:03
jakie nerwy?...gdzie? ;D
napisz ile nerwów innych tutaj musi kosztować to że walę im prosto w gały prawdę o nich samych i ich ''idolach''...;D
jak nie ''szpion'' szalony Anton Antonow Macjarewicz,to ich oszust MO-Radziecki lub złodziej co to zwiał do Orbana ...
no i jeszcze mlaskająca żoliborska łajza lub partyjny aparatczyk Duduniu...;D

ci to dopiero się gotują niczym przysłowiowe żabki a w bezsilności tylko obgryzają paznokcie...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.