Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~dawny znajomy niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:30
~~Lucjan z konspiracji napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wiosenna Sasanka napisał(a): ~~Niebieskawozielona Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a):

Jasne Iwan , a w Katyniu to Niemcy , w Starobielsku to Niemcy , w Ostaszkowie to Niemcy.Zawsze namówieni przez Gruzina. Kit to ty wciskaj takim biedakom jak ty sam, napiszę ci po zagranicznemu ; idi ty na xuy.
Мykоlа ,a ty znowu nastąpił na leżące widły i Ci trzonek w ten tępy łeb przywalił

Na xuy produkujesz sie na Polskim portalu , macie gumofilce swoje , radziecki . Kiego wuja wy tu szukacie .

O co ci chodzi? Przecież wywalczyłem wam i Solidarni wywalczyli , wolność i demokracje więc sobie pisze Saszka czy Mykoła.
Piszą też Niemce i wtedy nie drzesz gęby.

Juras nie jest żadnym Niemcem , to ausländer.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:31
~~aby uniknąć manipulacji napisał(a): Pisiorki wP24 i TVR niech wam wytłumaczą co to jest relokacja a co deportacja. Deportuje się nielegalnych do kraju w którym nielegalnie przekroczyli granicę Schengen. Polska np. deportowała na Słowację, takie jest prawo międzynarodowe nie mylić z Paktem Migracyjnym.

Deportowana osobę która przekroczyła nielegalnie granice jakiegoś państwa powinno się deportować do kraju z którego przyjechał a nie do kraju który jest dla niego obcy
~~Złotobrązowa Imperata niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:39
~~Wiosenna Sasanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieskawozielona Lepnica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): ~~Niebieskawozielona Lepnica napisał(a): Jak mówi powiedzenie, Kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą.Działa to zwłaszcza na tych którzy mają pamięć krótszą niż 3 lata.Donald Trump ma dobrą pamięć i wie że to Ukraińcy zaczęli wojnę już w 2014 roku , Pogromy ludności Rosyjskiej ,ataki na cywilów w Odessie ,Mariumpolu ,Słoweńsku itd,Ostrzeliwanie dzielnic mieszkaniowych w Donbasie i Ługańsku
Jak to nazywali akcja antyterrorystyczna było i jeszcze jest trochę reportaży zachodnich dziennikarzy z tamtego okresu
Prezydent USA o tym wie i to mówi , co powoduje wściekłość naszych propagandzistów
www://wiadomosci.wp.pl/trzeba-przypominac-kto-rozpoczal-wojne-lawina-komentarzy-po-slowach-trumpa-7126855298726720a

Jasne Iwan , a w Katyniu to Niemcy , w Starobielsku to Niemcy , w Ostaszkowie to Niemcy.Zawsze namówieni przez Gruzina. Kit to ty wciskaj takim biedakom jak ty sam, napiszę ci po zagranicznemu ; idi ty na xuy.
Мykоlа ,a ty znowu nastąpił na leżące widły i Ci trzonek w ten tępy łeb przywalił

Na xuy produkujesz sie na Polskim portalu , macie gumofilce swoje , radziecki . Kiego wuja wy tu szukacie .

Słuchaj Mykoła albo siedzisz tu w Bolesławcu który mamy dzięki Rosjanom zamiast u swojego podającego się za prezydenta wiecznie naćpanego komika, albo jesteś potomkiem banderowca których akcja wisła rozrzuciła po Polsce jak wszy po kożuchu i podajesz się za Polaka .Mi rodzinę banderowcy wymordowali , i nie odpuszczę żadnemu którego spotkam ,jednego który przy mnie wychwalał banderę zrobiłem już klientem dentysty.Tak mi do pomóż Bóg
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:42
Ten ośrodek w Eisenhuettenstadt to jest taki sam hab przerzutowy jak w Gelsenkirchen. Tylko różnica jest taka że z Gelsenkirchen nauczyciele , fachowcy , lekarze z Afryki byli lokalizowani po Niemczech… Hamburg , Dresden, München , Wyspa Sylt całe Niemcy a teraz z Eisenhuettenstadt będą kierowani na państwa europejskie jak Polska , Czechy , Słowacja.
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
19 lutego 2025r. o 14:49
~~Złotobrązowa Imperata napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wiosenna Sasanka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Niebieskawozielona Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~klucznick napisał(a): ~~Niebieskawozielona Lepnica napisał(a): Jak mówi powiedzenie, Kłamstwo powtórzone 100 razy staje się prawdą.Działa to zwłaszcza na tych którzy mają pamięć krótszą niż 3 lata.Donald Trump ma dobrą pamięć i wie że to Ukraińcy zaczęli wojnę już w 2014 roku , Pogromy ludności Rosyjskiej ,ataki na cywilów w Odessie ,Mariumpolu ,Słoweńsku itd,Ostrzeliwanie dzielnic mieszkaniowych w Donbasie i Ługańsku
Jak to nazywali akcja antyterrorystyczna było i jeszcze jest trochę reportaży zachodnich dziennikarzy z tamtego okresu
Prezydent USA o tym wie i to mówi , co powoduje wściekłość naszych propagandzistów
www://wiadomosci.wp.pl/trzeba-przypominac-kto-rozpoczal-wojne-lawina-komentarzy-po-slowach-trumpa-7126855298726720a

Słuchaj Mykoła albo siedzisz tu w Bolesławcu który mamy dzięki Rosjanom zamiast u swojego podającego się za prezydenta wiecznie naćpanego komika, albo jesteś potomkiem banderowca których akcja wisła rozrzuciła po Polsce jak wszy po kożuchu i podajesz się za Polaka .Mi rodzinę banderowcy wymordowali , i nie odpuszczę żadnemu którego spotkam ,jednego który przy mnie wychwalał banderę zrobiłem już klientem dentysty.Tak mi do pomóż Bóg

A że Jarek to wysoki , wysportowany , przystojny i heteroseksualny mężczyzna. Samiec alfa to oczywista oczywistość.
Kiedy Putin zaatakował Ukrainę, PiSowcy czekali z nadzieją, że ten szybko się uwinie i będzie po sprawie. Polacy ruszyli z pomocą i tylko dlatego markowali troskę, a nawet prześcigali się w tym, kto pierwszy cyknie sobie fotkę z Zeleńskim. Wszystko po to, by nie stracić władzy i żeby nie spadły słupki poparcia.
Teraz Kacz liczy na to, że Trump do pary z Putinem im tę władzę przywrócą. Ukraina nie ma już dla nich znaczenia. Koniec miłości. A co gorsza, Polskę też oddaliby Putinowi. Liczy się władza, a świętości i patriotyzm to tylko puste hasła.
Po trupach do celu. W tym są ekspertami.
~~J23 niezalogowany
19 lutego 2025r. o 15:46
~~Fakt napisał(a): Ponieważ ZSRR nie ma już dawno w Rosji bo przeniósł się do UNII Europejskiej i tu się rozprzestrzenił więc każdy zwolennik Unii jest dla mnie kacapem. kropka

O braku za tą wypowiedź Jan doda cię na listę faszystów, nazistów, ksenofobów,.........
~~Hahaha niezalogowany
19 lutego 2025r. o 16:08
Polska będzie kupować amunicję ze Słowacji? Takie są zapowiedzi szefa MON Władysława Kosiniaka-Kamysza......
"W poniedziałek podpisuję umowę z ministrem obrony Słowacji - właśnie: amunicja. Słowacja ma duże zdolności do produkcji amunicji i łączymy tutaj siły, bo te zdolności produkcyjne Słowacji są imponujące - czytamy na portalu interia.pl, który przytacza słowa z porannej rozmowy RMF FM."
~~Miodowa Kokoryczka niezalogowany
19 lutego 2025r. o 16:09
To już nieudacznicy nawet w Polsce amunicji nie potrafią produkować ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza