Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Bakłażanowy Szczodrzeniec niezalogowany
19 lutego 2025r. o 18:25

Przypominamy, że Rosja nigdy nikogo nie zaatakowała w swojej historii. I Rosja, która przeżyła tyle wojen, jest ostatnim krajem w Europie, który chciałaby wypowiedzieć słowo »wojna«”.

Karol Nawrocki i Władimir Sołowjow uważają, że to "elity europejskie" są winne wojny w Ukrainie. Powtarzanie tez ruskiej propagandy przeciw własnemu państwu to zdrada. Rosja zainstalowała Prezydenta w Ameryce, teraz próbuje zainstalować Prezydenta w Polsce?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22745
oprych
19 lutego 2025r. o 18:29
Skoro w Ameryce im się to udało to w Polsce pewnie wszyscy poprzedni i obecni prezydenci to ruscy agenci.
~~Kupiłem nick niezalogowany
19 lutego 2025r. o 19:07
~~Antyszwed napisał(a): Ja tam nienawidzę Szwedów ,podczas Potopu zrabowali i zniszczyli więcej w Polsce niż II w światowa oczywiście proporcjonalnie do jakości broni i liczby ludności jaka wtedy była .Przez nich Bolesławiec nie ma zamku .Jak by było fajnie gdy by był .Prezydent Roman zamiast w jakimś ratuszu urzędował by sobie w zamku

I pewnie nazwałby się Carem Bolesławieckim.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
19 lutego 2025r. o 19:08
a ja tam wtrącę coś o prawdziwym sukcesie...
wysłałem dzisiaj cztery kupony ....trzy tylko z tenisem jeden z dodatkowym meczem w siateczkę - Luk z Norwidem ...
trzy kuponiki już ''weszły '' a jak wygra LUK wejdzie czwarty ...
i to jest kurna prawdziwy sukces!!!!!!!!
~~Haha niezalogowany
19 lutego 2025r. o 19:14
Widzicie Rosjanie mają wszystko,ropę gaz ,złoto ,diamenty,rakiety hipersoniczne ,nawet agenci na świecie to wyłącznie Rosjanie .Za to jak podał brytyjski kanał Żeleński myślał że ma metale ziem rzadkich ,okazało że to Amerykanie mu powiedzieli że ma i żeby oddał za to co dotychczas dostał od USA ,a to była ściema ,komik się postawił że nie da ,haha naprawdę te metale to odłamki min i granatów ma w ziemi .Trump miał ubaw
~~Lucjan niezalogowany
19 lutego 2025r. o 19:14
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a ja tam wtrącę coś o prawdziwym sukcesie...
wysłałem dzisiaj cztery kupony ....trzy tylko z tenisem jeden z dodatkowym meczem w siateczkę - Luk z Norwidem ...

Janusz , tyle ci piszę a ty nadal, hazard jest gorszy od narkotyków . I co sobie kupisz a tą wygraną , 2 Żubry.
~~Topazowy Heliotrop niezalogowany
19 lutego 2025r. o 19:19
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): a ja tam wtrącę coś o prawdziwym sukcesie...

E tam. Akcje mojej spółeczki na GPW w Poniedziałek 21% do góry, wczoraj 29%. I to wszystko dzięki " zaczesanemu". Oby jak najdłużej rozgrywał " upadlinę".
~~Miodowa Kokoryczka niezalogowany
19 lutego 2025r. o 19:19
~~Donald Tusk napisał(a): Jak tam Polaczki każdy bandyta z Afryki będzie dostawać 12 tyś złotych pomocy miesięcznie tak jak w Niemczech , a wy durnie do roboty za 4 tyś .

Czyli poziomem zarobków zbliżymy się do średniej europejskiej :-)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza