Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Stanley niezalogowany
9 marca 2025r. o 17:01
Pamiętam benzynę ale za ile? Myślę i myślę i nie pamiętam żeby mówił, za 5,19 ? No nie pamiętam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobury Czarny niezalogowany
9 marca 2025r. o 17:56
~~Stanley napisał(a): Pamiętam benzynę ale za ile? Myślę i myślę i nie pamiętam żeby mówił, za 5,19 ? No nie pamiętam.

Bo jesteś tuman ja cały czas kupuję po 5zł bo odliczam sobie 23% VAT
~~Mój sen niezalogowany
9 marca 2025r. o 18:15
Jest nowy sukces, Olsen wsadzi wszystkich dorosłych Polaków w kamasze, zaś Poland zagospodarują obcy z ua,afryki i azji doktory/profesory, jeszcze tak dobrze nie było
~~Szarobury Czarny niezalogowany
9 marca 2025r. o 18:32
~~Mój sen napisał(a): Jest nowy sukces, Olsen wsadzi wszystkich dorosłych Polaków w kamasze, zaś Poland zagospodarują obcy z ua,afryki i azji doktory/profesory, jeszcze tak dobrze nie było

Pokazywali 10 polityków i jak się okazuje to żaden nie był w wojsku , jak by padły pierwsze strzały to z tych 460 posłów nie został by w kraju ani jeden ,
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 marca 2025r. o 18:39
część na Węgry ,część może na Rumunię...aby zachować tradycję...;D

śmiechu warte jest to pieprzenie o ''szkoleniach''...
Tomczyk mówił że może trwać nawet JEDEN DZIEŃ....;D

a ja chciałbym wiedzieć jak by co do czego to za kogo mieliby umierać Polacy?
za tych dupków z Wiejskiej? ...za kolejnych z Brukseli?...a może za oligarchów ukraińskich? ;D

8mln ''ukrów'' spierd...ło na ''zachód'' i nie mają zamiaru wracać a tu pomysły by ''kwiat polskiej młodzieży ''wysyłać by umierali za jakiś Lwów...za jakiś Kijów?
~~uleczony salcesonem niezalogowany
9 marca 2025r. o 18:42
~~Mój sen napisał(a): Jest nowy sukces, Olsen wsadzi wszystkich dorosłych Polaków w kamasze, zaś Poland zagospodarują obcy z ua,afryki i azji doktory/profesory, jeszcze tak dobrze nie było

To mamusia pewnie już przebiera nóżkami, prawda ?
~~J23 niezalogowany
9 marca 2025r. o 18:45
~~janusz z poddasza napisał(a): Trwają prace przygotowujące na wielką skalę szkolenia wojskowe dla każdego dorosłego mężczyzny w Polsce. Do końca roku chcemy mieć gotowy model" - powiedział w piątek w Sejmie premier Donald Tusk.

;D

To już zniósł równouprawnienie ? Będzie dyskryminował kobiety ? Dlaczego tylko mężczyzn ? Gdzie " parytety" ?
~~Czerwonobrązowy Modrzew niezalogowany
9 marca 2025r. o 19:01
stary jaśminowiec ,czytałeś post j23
jak pięknie można ominąć istotę rzeczy
co do Twojego wpisu to masz rację
100/100
może ci konfiarze to w ciasnych spodniach chodzą i coś ich uciska ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo