Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~J23 niezalogowany
9 marca 2025r. o 19:11
Wszystkie parady "różności" jak krew w piach... Przyszło co do czego a mobilizują tylko mężczyzn! Gdzie L.g.b.t+ ? Gdzie "błyskawice" ?
Tusk jak zwykle oszukał koalicjantów :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
9 marca 2025r. o 19:23
~~J23 napisał(a): To już zniósł równouprawnienie ? Będzie dyskryminował kobiety ? Dlaczego tylko mężczyzn ? Gdzie " parytety" ?

"Kobiety też, ale wiadomo - wojna to jednak ciągle w większym stopniu domena mężczyzn - dodał szef rządu."
Przeliterować???:D
~~J23 niezalogowany
9 marca 2025r. o 19:33
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): To już zniósł równouprawnienie ? Będzie dyskryminował kobiety ? Dlaczego tylko mężczyzn ? Gdzie " parytety" ?

"Kobiety też, ale wiadomo - wojna to jednak ciągle w większym stopniu domena mężczyzn - dodał szef rządu."
Przeliterować???:D

:-) ....Poczytaj obowiązującą ustawę o powszechnym obowiązku obrony Rzeczypospolitej..... Ustawa z dnia 21 listopada 1967 r. o powszechnym obowiązku obrony Rzeczypospolitej Polskiej ......jak przeczytasz to przeliteruj :-)
~~DM niezalogowany
9 marca 2025r. o 19:41
Co ty tu z ustawami. Przecież oni stosują prawo tak jak je rozumieją. A ten strychowy to wyliże stopy każdemu z koalicji.
~~J23 niezalogowany
9 marca 2025r. o 20:02
Jeżu kolczasty....na poddaszu zapomnieli jak się literuje :-). A obiecywał że przekieruje ...:-)
W dobie kiedy koalicja walczy z dyskryminacją Jan wypisuje o " domenie mężczyzn" ....ale nam się pogubił bidul.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 marca 2025r. o 20:15
gdzie ja coś pajacu pisałem?
ty myślisz że ja nie mam ciekawszych spraw jak czytanie twoich popierdółek"
ktos mnie pyta o jakiś twój post a ja nie wiem który ...
oglądałem siatkę teraz tenis...i jest ok. ;D
ale wycofam się o jakieś chyba dwie trzy strony i przeczytam o co chodzi...

a ty pomyśl co odpisać ...skoro napisałeś że Tusk kontynuuje coś piSS o zwiększeniu kasy na zbrojenia to napisz czy to dobrze czy źle...;D
~~Płomienista Bazylia niezalogowany
9 marca 2025r. o 20:27
zamiast na rozwój kpo idzie na zbrojenia...juz widze jak za kilka lat to dopiero bedzie efekt tych zbrojen a Putin raz guzik naciśnie i po nas
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
9 marca 2025r. o 20:28
~~J23 napisał(a): Jeżu kolczasty....na poddaszu zapomnieli jak się literuje :-). A obiecywał że przekieruje ...:-)
W dobie kiedy koalicja walczy z dyskryminacją Jan wypisuje o " domenie mężczyzn" ....ale nam się pogubił bidul.

co pajacu tu gdzieś obiecywałem?
gdzie pisałem coś o ''domenie mężczyzn''?
i kto tu pajacu się pogubił?...;D

poczytaj sobie pajacyku z kozą w nosie ile kobiet jest przeszkolonych i służy w armii Korei a później napisz ilu mamy Antkowych ''wotowców''...;D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo